Nevesta z Ružového útesu přehled

Nevesta z Ružového útesu
https://www.databazeknih.cz/img/books/95_/95440/nevesta-z-ruzoveho-utesu-95440.jpg 4 130 130

Růžový útes série

1. díl >

Neohrozený bojovník Randulf Fitz Hugh prichádza do vzdialených končín Walesu zabezpečiť poslušnosť miestnych obyvateľov kráľovi Henrichovi. Verný vazal je pripravený na boj, no vonkoncom nečaká, že ho bude musieť zviesť aj s vlastným srdcom...

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Slovenský spisovateľ
Originální název:

Bride Of Rosecliffe , 1998


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nevesta z Ružového útesu. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (13)

renefer
09.05.2023 4 z 5

Tahle autorka už dlouhodobě patří mezi jednu z mých nejoblíbenějších spisovatelek historické romantiky a zatím co některé spisovatelky se mi léty vzdalují, tahle se mi spolu s Drake líbí pořád. Takže doporučuji.

moudivlacek
08.03.2020 5 z 5

Nádherná kniha ze středověké Anglie a Walesu. Vypráví příběh o mocenském boji o území a nadvládu Angličanů a Walesanů. Otázkou je, kdo je tak krutý, kdo má duši ďábla? Kdo se naopak snaží zajistit mír, i když se nemusí ohlížet na obyčejné lidi kolem? A znamená něco milující žena a matka, nebo boj mohou úspěšně vést jen muži? Nenávist navíc je nejen mezi dospělými, ale i dětmi.
Kdo milujete toto období, nenechte si ujít vyprávění o chrabrých mužích, kteří jsou neohroženými válečníky a kteří přesto podlehnout největšímu nepříteli - lásce. Doporučuji.


petraj30
28.08.2019 4 z 5

Kniha byla moooooc krásná. Oba hlavní hrdinové byli velmi tvrdohlaví a svérázní. Velmi mě překvapilo dlouhé odloučení Randa a Josselyn (tím mi spisovatelka připomněla jeden příběh od Shannon Drake). Rand mě na konci hodně zklamal a podle mě mu Josselyn odpustila moc rychle - já bych dělala větší cavyky. Z epilogu jsem byla nadšená, slibuje úžasné pokračování dalších dvou příběhů.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Nevesta z Ružového útesu v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených213x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených6x
v Knihotéce127x
v Chystám se číst35x
v Chci si koupit2x
v dalších seznamech4x