Vlčí bratrstvo přehled

Vlčí bratrstvo
https://www.databazeknih.cz/img/books/60_/60492/runovladci-vlci-bratrstvo-60492.jpg 4 44 44

Runovládci série

< 2. díl >

2. kniha série Runovládci. Pán Vlků Raj Ahten touží dosáhnout nesmrtelnosti a stát se Sumou Všech Lidí. Gaborn Val Orden přísahá, že se mu postaví, a je korunován Králem Země… ale po jejich první vzájemné bitvě vychází najevo, že hlavní nebezpečí přichází odjinud. Blíží se nespočetné hordy ničitelů. Zdá se, že Gaborn bude muset Raj Ahtenovi – muži, který zabil jeho otce – nabídnout příměří, aby mohli spojit své síly. Velkolepá fantasy sága Davida Farlanda pokračuje druhým svazkem, ve kterém se ne všichni hrdinové chovají hrdinsky, a dokonce i Raj Ahtenova touha po vládě a moci začíná být pochopitelná… Přeložil Václav Čuba.... celý text

Romány Fantasy
Vydáno: , Wales , Classic And
Originální název:

Brotherhood of the Wolf , 1999


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vlčí bratrstvo. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (6)

Gordonlord
22.10.2023 2 z 5

Pořád je to zajímavý příběh. Takový datadisk k Sumě všech lidí. Ale co tuhle knihu totálně zabilo, je zase, opět nejhorší virus všech spisovatelů ever - grafomanství.

Zbytečně roztahané, fůra zbytečného textu, kdyby se to pořádně proškrtalo, čtenář by o nic nepřišel a ze čtení by se nestala úmorná a zdlouhavá nuda, kterou Vlčí Bratrstvo bohužel je.

Jinak po proškrtání by z toho samozřejmě byl slušně napsaný, dobrý příběh, rozvíjející děj první knihy. I když už bez tolika svěžích nápadů a bez evidentní radosti ze psaní.

DivnýJanko
02.05.2021 5 z 5

áno nový kráľ žánru. isto niekto kto sa bojí, kvôli krátkodobej poškodenej pamäti, kníh nad 600 strán, môže bľabotať ako ničiteľ ktorého do lebky zasiahla päsť ako kovadlina Zelenej Vesny, ale nič sa tým nezmení. táto sága sa touto časťou posúva na Parnas fantasy. autora treba sledovať a tešiť sa na jeho knihy, okrem nápadov, spádu, filozofie a ľudskosti je tam aj vždy niečo naviac. pre mňa absolútna spokojnosť a odporúčania.


protokol
10.10.2019 1 z 5

hmm tak dobre to začalo a tak nudne to pokračuje asi už na ďalšiu knihu nesiahnem je to nuda

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vlčí bratrstvo v seznamech

v Přečtených72x
v Doporučených1x
v Knihotéce80x
v Chystám se číst13x
v Chci si koupit2x

Autorovy další knížky

David Farland (p)
americká, 1957 - 2022
2000  90%Suma všech lidí
2007  80%Námluvy princezny Leiy
2001  85%Vlčí bratrstvo
2011  79%Proroci chaosu
2002  83%Jediná Pravá Vládkyně