Runová Magie přehled

Runová Magie
https://www.databazeknih.cz/img/books/98_/98843/runova-magie-98843.jpg 4 6 6

Runy představují mocný spirituální nástroj. Podle legendy je světu daroval bůh Ódin. Tyto nejstarší magické znaky Germánů nám nabízejí hluboký pohled do tajemných kosmických struktur a zároveň do tajů lidské psýché a jejího bohatého obrazového jazyka. Voenixovy magické karty ve spojení s podrobnou příručkou vám čitelným a srozumitelným způsobem ukážou, jak s jejich pomocí opět získat přístup ke skrytým obrazům a symbolů vašeho nevědomí a současně pochopit skutečné příčiny a následky jednání vás i druhých. ... celý text

Literatura naučná
Vydáno: , Synergie
Originální název:

Magie der Runen


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Runová Magie. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

Atanone
11.06.2018 3 z 5

Karty krásné,ale souhlasím s komentářem přede mnou,že snaha "inovovat" runy formou karet je diskutabilní. Faktem zůstává,že každému funguje to,čemu věří a co mu sedí,takže mluvím jen sama za sebe. Kniha je hezky vyvedená,snad pro někoho bude i užitečná. Karty jsou zbytečně veliké,což ztěžuje práci s nimi.

Zmiu
04.11.2012 3 z 5

Proč hodnotím knihu spíš níže? Symboliku run má Voenix docela hezky, i když negativní výklad run mi taky moc nesedí. (Ono je tedy otázka, jak se z run opravdu věštilo, a jestli vůbec). Ale co mi vadí nejvíc, je přiřazování run k tarotu, runové pozice, přiřazování run k barvám a stromům, což jsou věci, které jsou čistě moderní záležítostí a nemají nikde reálný základ. Nicméně, pokud bych se rozhodla věštit z run, tak musím říci, že jeho výklad samotných run považuji za dobrý, a pro orientaci poslouží.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Runová Magie v seznamech

v Přečtených6x
v Knihotéce7x
v Chystám se číst3x

Štítky knihy

runy

Autorovy knížky

Thomas Vömel
německá
2002  87%Runová Magie