Rudý kruh přehled

Rudý kruh https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/281650/mid_rudy-kruh-1sT-281650.jpg 4 22 22

Zážitky Brandona Webba z nejelitnější odstřelovačské jednotky na světě vešly do legend. Ve své knize Rudý kruh nabízí unikátní a fascinující pohled specialisty tajných operací na vnitřní fungování americké branné moci – od tvrdých roků výcviku v námořních jednotkách zvláštních operací přes nervy drásající střetnutí s oddíly Tálibánu a al-Káidy v divočině severního Afghánistánu až po vylíčení vzniku nových odstřelovačských standardů a výcviku jedněch z nejúspěšnějších odstřelovačů 21. století... celý text

Literatura světová Romány Vojenství
Vydáno: , CPress
Originální název:

The Red Circle , 2012


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rudý kruh. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (7)

0124
12.10.2021

Milovníkům akcí a speciálních jednotek vřele doporučuji, moc dobře se četla a často jsem se zasmál. Překvapilo mě i mnoho detailů z výciku a skutečných akcí. Stránky jsem hltal. Autor má u mě jedničku.

Venda32
11.02.2021 5 z 5

Za mě velmi zdařilý počin. Knížka mě bavila od začátku do konce. Na to, že má skoro 400 stran se četla opravdu sama. Kdo chce, najde si v knize i motivační podtext s heslem: Nikdy se nevzdávat. Pravda, konec je už takový nijaký, ale to se týká nižších desítek stran na konci.
Klobouk dolů před tím, co museli (a musejí) uchazeči nejen v SEALS absolovovat a vydržet.


Fishis
31.10.2020 5 z 5

Naprosto skvělá kniha, která mne pohltila nejen proto, že ji vypráví sám život a reálné zážitky autora. Mj. je psána velmi čtivě a četla se pohodlně. Za mě tam není jediná věc, kterou bych mohl vytknout. 11/10. A všem jen a pouze doporučuji.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Rudý kruh v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených33x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených2x
v Knihotéce14x
v Chystám se číst15x
v Chci si koupit7x