Ruce pryč od této knihy! přehled

Ruce pryč od této knihy! https://www.databazeknih.cz/img/books/89_/89617/bmid_ruce-pryc-od-teto-knihy-31O-89617.png 4 118 118

Kniha německého autora se zabývá záhadnými přírodními jevy a rolí „tajných společenstev“ ve světě. Máte-li pocit, že se světem, v němž žijeme, není něco v pořádku, zajímáte se o jeho poslední tajemství a toužíte se to dozvědět přímo od života – je to VAŠE kniha!

Literatura světová Historie Záhady
Vydáno: , Anch-books
Originální název:

Hände weg von diesem Buch! , 2010


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ruce pryč od této knihy!. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (32)

HefyCZ
03.12.2023

Autor tvrdí, že mu předchozí dvě knihy zakázali, tak doufám, že to udělají i s touto a to co nejrychleji. Pár zdravých oříšků v kamiónu plesnivých dortů. Provedení a překlad ani nezmiňovat, hrubky už na obálce. Několik vyzobaných historických fakt je obalených v mýtech a pověstech, někdy až neuvěřitelně legračních a poslední třetina něco na způsob odfláknutého autokoučinku. Životopisy hoštaplerů, jako John Dee, Edward Kelly nebo Saint Germain jsem kdysi četl, historii templářů i FEDu znám, takže to zpočátku ještě šlo. Když pak autor začal tvrdit, že chodí s třistaletým staříkem na pivo, telefonuje s mimozemšťany a má kávovar s antigravitačním pohonem, vzdal jsem to. A protože tahle parta drží basu, nezapomněl mezi řečí na orgonit. Jezuité, Koniáši, kde jste? Pojďte si pro něj! Protože by se fakt mohl někdo najít, kdo uvěří. A zamane si stát se milionářem tak, že bude sedět, modlit se a ukládat si sociální dávky u FEDu na 20% úrok.

ZUZANA-123
25.02.2023 5 z 5

Srozumitelnĕ popsaný nástup nového svĕtového řádu který se snaží zavést nejmocnĕjší rodiny na naší planetĕ.Pokud Vás zajímá odkud mají své znalosti a jak toho chtĕjí dosáhnout tak se pusťte do čtení této knihy.


DYRKA98
15.01.2022 5 z 5

BOMBA!!! Pět hvězdiček nestačí!!!

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Ruce pryč od této knihy! v seznamech

v Právě čtených8x
v Přečtených201x
ve Čtenářské výzvě17x
v Doporučených13x
v Knihotéce81x
v Chystám se číst60x
v Chci si koupit17x
v dalších seznamech6x