Rozkazy z éteru přehled

Rozkazy z éteru https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/38137/bmid_rozkazy-z-eteru-1GT-38137.png 4 220 220

Kapitán Nemo série

< 2. díl >

V druhém dílu trilogie pokračuje dobrodružná cesta účastníků Farinovy výpravy. Poznávají tajemství mořského dna - a zbytky zničené Atlantidy, tvory na povrchu Země dávno vyhynulé, i podivuhodné bytosti mimozemského původu.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rozkazy z éteru. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (20)

Romcajs
25.02.2024 2 z 5

Pokračování popisů fantaskního světa vymyšleného autorem, pro kterého je důležitější popsat jeho představy, než pobavit čtenáře dějem.

Fargotroniac
20.09.2023 4 z 5

Výborné pokračování trilogie na motiv Kapitána Nema nás tentokrát nechá prozkoumat Nemovu říši a zapojí fantazii na plné obrátky. Opět se jedná o povedený kousek, ale pro mladší generace už trochu zastaralé.


kuruteku
06.02.2023 3 z 5

První díl byl pro mne prapodivný - Nemo jako vládce podmořské říše, objevitel Atlantidy. V druhém díle jsem pochopil, že Troska sice vypadá jako český Verne, ale daleko více byl originálnější - mix vědeckých poznámek, detektivních prvků, objevování jiných světů (hydronauti jako Měsíčňané na Zemi). Tam, kde se Verne držel při zemi, Troska šel dál. Až tak daleko, že se jeho dílo jeví jako prapodivné - právě ti hydronauti, Atlantida, světový mír pro mne jsou za hranou vědecké fantazie. Nicméně už se těším i na poslední díl. Jak se říká - aspoň to zkusil, po svém.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Rozkazy z éteru v seznamech

v Přečtených337x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených21x
v Knihotéce204x
v Chystám se číst14x
v Chci si koupit2x
v dalších seznamech3x