Pochod ke hvězdám přehled

Pochod ke hvězdám https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/24105/pochod-ke-hvezdam-24105.jpg 4 38 38

Roger MacClintock série

< 3. díl

Třetí kniha série Roger MacClintock. Princ Roger Ramius Sergej Čang MacClintock má za sebou skutečně příšerný rok. Nejen, že byl rozmazleným princátkem, kterému nikdo nedůvěřoval a s nímž nikdo nechtěl mít nic společného... Nejen, že byl vyslán na zbytečnou diplomatickou misi - čili byl prostě odstraněn z cesty - v doprovodu mariňáků, kteří ho nenáviděli a pohrdali jím... Nejen, že byl prohlášen za mrtvého a téměř rok strávil na pekelné planetě, kde se musel společně s těmi samými mariňáky probíjet zástupy krvelačných bytostí, vražedných domorodců i neustálými dešti, aby se dostal do vesmírného přístavu... který byl však v rukou nejhorších nepřátel Impéria... Ale ani Roger, ani jeho mariňáci, ani jejich spojenci netuší, že bitva o opuštění Marduku je pouze začátkem. A princ už bude mít brzy příležitost promluvit si s císařovnou - svou matkou. Ale to nic. Protože galaxie ještě neví, že obdrží čerstvý důkaz pravdivosti již známého pravidla: „Není radno si začínat s MacClintockovými!"... celý text

Literatura světová Romány Sci-fi
Vydáno: , Wales
Originální název:

March to the Stars , 2003


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pochod ke hvězdám. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (10)

abydoss
12.12.2023

Kolují zvěsti, že parta nadšenců sérii dopřekládala a vůbec ne špatně. Jako ebook. Prý se to jmenuje Jen málo. Čert ví co je na tom pravdy.

Afrodedek
22.12.2021

Update mého předchozího příspěvku, pokud to tedy ještě někdo někdy bude číst ;-) Nakonec jsem se dokopal k zakoupení originálu v angličtině a před chvílí jsem knížku dočetl. Nebyla to taková paráda jako s českým překladem, ale co se dá dělat, že. Takže dočteno a za mě velká spokojenost! Pokud byste někdo chtěl vědět jak to dopadne, ozvěte se mi ;-)


Afrodedek
04.12.2021

Přesně jak je napsané níže, to jako poslední díl nebude nikdy přeložen??? :-(

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pochod ke hvězdám v seznamech

v Přečtených57x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených3x
v Knihotéce44x
v Chystám se číst6x
v Chci si koupit3x

Autoři knihy

David Weber
americká, 1952
John Ringo
americká, 1963