Manžel na druhý pokus přehled

Manžel na druhý pokus https://www.databazeknih.cz/img/books/87_/87380/bmid_manzel-na-druhy-pokus-87380.jpg 4 95 95

Rodina Stanislaski série

< 2. díl >

Poněkud zhýčkaná "skleníková květinka" Sydney vyrůstala v lepší společnosti plné přetvářky a když se náhodně seznámí s temperamentním truhlářem, tesařem a řezbářem Michailem Stanislaskim, je to pro ni šok! Stejně jako jemu je i jí jasné, že z tohoto setkání dvou tak rozdílných osobností mohou vzejít jen dvě věci - nenávist až za hrob, nebo láska jako trám. Která varianta nakonec zvítězí, není dlouho jisté, protože Sydney má na duši šrámy z nevydařeného manželství - a Michail je na její vkus až příliš otevřený a bezprostřední!... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin
Originální název:

Luring a Lady , 1991


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Manžel na druhý pokus. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (11)

petraj30
12.02.2020 5 z 5

První díl jsem bohužel nesehnala, ale tento díl mi nastínil, jak to zhruba bylo. Byl to nenáročný romantický příběh. Je to sice z dnešní doby, ale ze začátku mi připadalo, jako byl příběh zasažen do 18. nebo 19. století - peníze, moc a určité povinnosti a na druhé straně dělnická třída, tak to mohlo na někoho ze začátku působit.
Matka Sydney si myslela, že jí může řídit celý život od A do Z. Naštěstí se Sydney setká s Michailem a začne vidět všechno jinak. Hlavně v jeho rodině.
Byl to pěkný příběh, ale mě to připomnělo otázku" Opravdu se dá za peníze koupit úplně všechno?".....Milující rodinu rozhodně NE!

moudivlacek
30.12.2019 5 z 5

Chcete se pobavit, pak mohu doporučit si přečíst tuto sérii, přečetla jsem zatím dva díly, ústa mám od ucha k uchu, břicho mě bolí od smíchu, v očích slzy smíchu i radosti a hluboké uspokojení, že láska ještě stále existuje, i když u někoho jen v knížkách. To rozhodně ale jí neubírá na kráse.
Mám ráda celou tu rodinu, její škádlení a popichování, ale i pravou, nefalšovanou upřímnou lásku všech členů - i těch nových. Humor pak jen dokresluje krásné příběhy. Doporučuji


angelbooks
29.11.2018 5 z 5

Sice jsem přeskočila první díl, ale to vůbec nevadí.
Dvojice S a M (Sydney a Michaila, radši to píši i do závorky) :D, byla jedna z TOP dvojic. Už se těším na další díl, který jsem si dneska půjčila.
Vřele doporučuju. :)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Manžel na druhý pokus v seznamech

v Přečtených190x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených5x
v Knihotéce125x
v Chystám se číst29x
v Chci si koupit7x
v dalších seznamech3x