Podváděná přehled

Podváděná https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/156910/podvadena-156910.jpg 3 91 91

Rodina Lundových série

1. díl >

Porodní asistentka Cecilie Lundová miluje svou práci v nemocnici, díky níž může být přítomna u jednoho z nejdramatičtějších okamžiků v lidském životě: u okamžiku zrození. V soukromém životě se má jako matka čtyř dětí co ohánět. Její manžel John pracuje jako fotograf a jejich manželství je vcelku šťastné, každodenní povinnosti kolem dětí však odsouvají romantiku na druhou kolej. Nicméně tenhle dobře známý svět pro Cecilii představuje jistotu. Takhle to vždycky bylo, a také to tak vždycky bude – nebo snad ne? Rodinný život však náhle naruší nečekaná událost. U dveří někdo zazvoní a venku na zimě stojí jakýsi neznámý mladík. Představí se jako Simon a tvrdí, že je plodem vášnivého prázdninového románku, který se odehrál před více než dvaceti lety, a že jeho otcem je John. Kolem celé rodiny se stahuje síť nevysvětlitelných událostí a falešné hry. Není přitom jednoduché odhalit, kdo koho tady vlastně podvádí a kdo je naopak podváděný.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Podváděná. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (29)

Janča1532
06.10.2022 3 z 5

Kniha se my docela líbila.Dobře se my četlo z prostředí nemocnice.Myslela sem si,že Simon si vše jenom vymyslel pro údajnou hru.Jaké bylo překvapení,když se jeho matka objevila na porodním při porodu druhého syna.Vše se potvrdilo,že to nebyl výmysl.Kniha končí zvláštně,jako nedokončená.

absa2611
28.09.2022 3 z 5

Ze začátku jsem se nemohla zbavit dojmu, že jsem zřejmě sáhla vedle, ale nakonec to zas tak špatné nebylo.
Vzhledem k tomu, že je aktuálně o rodině Lundových napsáno deset knih, celkem nudný začátek není zas takový problém. Důležité je, zda mě chytnou další knihy v pořadí.


werick
30.09.2021 3 z 5

Nejdříve mne kniha moc nebavila, ale i tak jsem se ji snažila dočíst. Druhá polovina je lepší a vzbudila ve mě zvědavost, jak příběh dopadne.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Podváděná v seznamech

v Přečtených157x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených3x
v Knihotéce106x
v Chystám se číst47x
v Chci si koupit7x