Já jsem smrt přehled

Já jsem smrt https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/401756/bmid_ja-jsem-smrt-ePx-401756.jpg 5 2127 2127

Robert Hunter série

< 7. díl >

Pozná detektiv Hunter, že se dívá do očí netvorovi? Unáší, mučí a zabíjí ženy v Los Angeles, ale nepodobá se jiným sériovým vrahům. Vše si dokonale připraví, vraždí pokaždé jinak a nezanechá po sobě žádnou stopu. Je predátorem, kterého žene neukojitelná touha: zabíjet. Roberta Huntera a jeho parťáka Carlose Garciu čeká vyšetřování případu dvacetileté ženy, jejíž mrvola se našla na trávníku poblíž losangeleského letiště. Oba detektivy z útvaru ultranásilných zločinů přivolali na místo činu nejen proto, že oběť byla před smrtí krutě mučena. Pachatel ji také naaranžoval do pozice připomínající hvězdu – a to napovídá, že může jít o sériového vraha. Tušení, že jde o zločince, který bude s policisty hrát morbidní hru, se změní v jistotu, když patoložka objeví při ohledání těla vzkaz napsaný krví: JÁ JSEM SMRT. Na druhou mrtvolu vrah upozorní hned následující den, jenže tentokrát zabíjel úplně jiným způsobem. Proč tak spěchá a proč mění modus operandi? Další oběti pachatel oznamuje v dopisech – losangeleskému starostovi, detektivům speciální sekce vražd i Robertu Hunterovi osobně. Ve všech je vyzývá: najděte mě, poznejte, kdo jsem, řešení je ve jméně. Ale jaké jméno má na mysli?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: ekniha , BB art
Originální název:

I Am Death , 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Já jsem smrt. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (493)

mataj
včera 5 z 5

Hunter a Garcia si posvítí na dalšího sériového vraha, který svou brutalitou šokuje i otrlé policisty. Autor nešetří nechutnými detaily a neskutečnou krutostí, ale to musí každý, kdo čte tuto sérii očekávat, takže i já jsem věděla do čeho jdu. Zároveň nechybí napětí a překvapivé odhalení na závěr.

MarianP
19.04.2024 5 z 5

Americká drsná škola detektívna v plnom rozsahu.


katallinka
30.03.2024 5 z 5

Opět neskutečně čtivé, napínavé a dost nechutné čtení. Carter mě umí neskutečně vtahnout do děje. Vždycky si říkám, jestli se mnou není něco špatně, ale já mám jeho knihy tak ráda!

všechny komentáře

Související novinky (1)

Žebříček nejprodávanějších eknih (říjen)

05.11.2016


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Já jsem smrt v seznamech

v Právě čtených20x
v Přečtených2 995x
ve Čtenářské výzvě152x
v Doporučených174x
v Knihotéce937x
v Chystám se číst451x
v Chci si koupit126x
v dalších seznamech15x