Řím přehled

Řím https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/210230/rim-BiT-210230.png 5 4 4

Živé římské ulice jsou atrakcí samy o sobě. Hodiny tu můžete bloumat a na každém kroku objevovat jejich skryté poklady, proslulé památky a úchvatná umělecká díla. S tímto průvodcem z proslulé edice Lonely Planet se dostanete přímo k srdci města! – Úžasné zážitky – inspirativní fotografie, 3D ilustrace, pěší prohlídky města a nejlepší tipy od místních – Naplánujte si dokonalý výlet – užitečné tipy na cestu a nejlepší navrhované trasy vám dávají možnost sestavit si pobyt podle vlastních představ – Mimo vyšlapané cesty – naši autoři pro vás odhalují skrytá místa, čímž vám pomáhají zažít něco jedinečného a neopakovatelného – Tipy na hotely, outdoorové aktivity, pozorování divočiny a další zasvěcené informace Zvláštní kapitoly: Poprvé v Římě Jezte a pijte jako místní Forum ve 3D Sixtinská kaple do hloubky... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Řím. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

mi-380
27.02.2020 4 z 5

Tak mi asi letenky propadnou, což se mi ještě nestalo. V neděli prvního března máme letět, příroda formou koronaviru (a hlavně potencionální karantény a podobných obstrukcí) nás ale varuje. Z Itálie aktuálně turisté naopak prchají.
Průvodce je kniha podrobná, vyčerpávající, na cesty s batohem trochu objemná. Další mírná chyba je datum vydání 2013, naštěstí internet uvádí vše na pravou míru.
80 % (zatím 4 hodnocení, průměr 90 %).

P.S.
Nakonec jsme odletěli. Dnes (17.3.) nám bez následků končí naše soukromá, dobrovolná karanténa. Skvělý zážitek, Řím poloprázdný, stejně jako Vatikán, navíc adrenalin při sledování dramaticky se měnící situace. Knihu jsme měli s sebou, byla svými podrobnými informacemi velmi prospěšná. Zajímavá byla situace na letištích: při příletu do Říma zakuklenci a důkladné měření teploty, při návratu do Prahy se nedělo vůbec nic, normálně nás vypustili mezi ostatní cestující. Řím byl, na rozdíl od severu Itálie, začátkem března ještě koronavirózně bezproblémový.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Řím v seznamech

v Přečtených4x
v Knihotéce2x
v Chystám se číst1x
v dalších seznamech1x