Říkali mi Sisi přehled

Říkali mi Sisi
https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/136661/rikali-mi-sisi-136661.jpg 4 36 36

Sisi, fascinující císařovna rakouská, královna česká a uherská. Co o ní ve skutečnosti víme? Vždyť už za života se stala legendou opředenou mýty.Prožila zdánlivě šťastné dětství, zamiloval se do ní pohledný a mocný císař Franz Josef I. a ona se stala jednou z nejkrásnějších panovnic své doby. Proslavila ji její krása a podivínský způsob života, který se neslučoval s významným postavením císařovny.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Říkali mi Sisi. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (6)

Booky84
04.06.2023 4 z 5

Čtivá kniha, která je psaná románovou formou a doplněna i různými portréty Sisi. Líbilo se mi chronologické vyprávění života císařovny.

laura2486
27.04.2021 5 z 5

Paní Sirotková každou knihu píše s obrovským zájmem a hlavně s vášní. Do jejich knih vkládá péči, a tak se v nich odráží její velké srdce.


NymphMaeve
16.04.2019 4 z 5

Po delší době opět román o císařovně Sisi. Musím říct, že tenhle je rozhodně z těch povedenějších a čtivých. Moc mě bavil i styl, jakým byl napsán i jazyk. Co mě ale hodně štvalo celou dobu byly chyby - stylistické i gramatické. Na každé straně byla aspoň jedna. Hlavně čárky, mezery, písmena a slovosled. Jinak velmi milá a čtivá kniha doplněná obrázky maleb a fotografií císařovny.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Říkali mi Sisi v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených58x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených3x
v Knihotéce14x
v Chystám se číst21x
v Chci si koupit4x