Tajemné síly přehled

Tajemné síly
https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/19331/ren-dhark-tajemne-sily-19331.jpg 4 6 6

Ren Dhark série

< 12. díl >

Záhadné proměny ve středu Galaxie způsobují, že se kosmické civilizace dávají do pohybu a utíkají před neznámým nebezpečim. Lasičkám z deváté planety soustavy Sol se ve spolupráci s pozemskými kolonisty, vedenými Renem Dharkem, podaří vypudit krvelačné Amfie. Přistroje na páté planetě, obývané kolonisty ze Země, po vítězství hlásí přelet dalších dvou skupin kosmických korábů. Nastává stěhování světů. Konečně se podařilo navázat spojení se ztracenou Zemí, ale jen proto, aby se kolonisté dozvěděli, že planetu ohrožují cizí útočníci. Situace na Zemi musí být kritická, jestliže se spoléhá na pomoc padesáti tisíců kolonistů bez kosmické lodi…... celý text

Literatura světová Romány Sci-fi
Vydáno: , Ivo Železný
Originální název:

Im Brennpunkt der Gewalten


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajemné síly. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

Pasadenka
30.12.2019 4 z 5

Slovo úvodem

Mé hodnocení vychází z toho, že se jedná o rodokapsoví díl dlouhé série, která na sebe přímo navazuje. Hodnotím tedy epizodu podle toho, jak se odkloňuje ze standardu, který je za mě 4 hvězdičky. Jedná se o naprostou žánrovou klasiku. Kdo má rád, ten si začte, kdo nemá, bude ohrnovat nos. :)

ludek.n
07.07.2018 2 z 5

Stěhování civilizací z centra galaxie pokračuje a způsobuje pozemšťanům, usídlených na planetě Hope, jen samé problémy. Budou kolonisté někdy schopni s cizími bytostmi spolupracovat, nebo vše směřuje k všeobecnému vzájemnému zničení? Dvanáctý sešit Dharkových dobrodružství představuje zatím nejzmatenější a nejnudnější pokračování série, jaké si je vůbec možné představit. Nemá to hlavu ani patu a celé vyprávění se točí v bludném kruhu odnikud nikam. Jako by došly nápady, kam se posunout dál. I zápletka s Kačery působí nedomrle a prázdně. Je to laciné, zbytečné a splácané z těch nejhorších propriet. Bída na druhou.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Tajemné síly v seznamech

v Přečtených11x
v Knihotéce15x
v Chystám se číst1x
v Chci si koupit1x