Diabol, čo ju skrotil přehled

Diabol, čo ju skrotil
https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/112191/diabol-co-ju-skrotil-112191.jpg 4 152 152

Reid Family série

< 2. díl >

Ofélia Reidová bola najžiaducejšou a zároveň najnenávidenejšou ženou Anglicka. Niet divu - celý život robila všetko pre to, aby dosiahla oboje. Keď tesne pred svadbou dá košom markízovi Duncanovi MacTavishovi, netuší, že sa ho navždy nezbavila. Jeho priateľ Rafael Locke, vikomt z Lynnfieldu, sa totiž s Duncanom stavil, že Oféliu skrotí a vráti do jeho náručia. Vráti?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

Devil who tamed her , 2007


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Diabol, čo ju skrotil. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (17)

lailaj
28.05.2024 4 z 5

(SPOILER) před pár lety bych knize dala plný počet bodů, ale s přibývajícími zkušenostmi, to nemohu udělat. Paní Lindsey píše čtivě, to se knize nedá upřít, ale kdo se od základu změní po týdnu s chlapem? Ještě ke všemu je Rafe nafoukaný, když si myslí, že to zvládne. S tímhle by měl i soušasný psycholog spoustu práce

janqa410
14.07.2021 4 z 5

(SPOILER) Zpočátku jsem byla z děje trošku rozčarovaná, ale to trvalo jen do chvíle, kdy Rafael Ophelii unesl. Pak už se děj pěkně rozvíjel a mě začal opravdu bavit. Celou tu dobu jsem si říkala, jak to asi tak dopadne, zůstane Pheli opravdu mrcha? No jasně že nezůstala, ikdyž se snažila o tom Rafa přesvědčit. A závěr knihy, tak to byla bomba. Nehoda s kočárem byla něco, co jsem nečekala a vnesla do děje více napětí. A jsem ráda, že o miminko nepřišli, ale co mě dojalo nejvíc? To, když se probrala a seděl u ní její otec a plakal, to se hrdlo stáhlo i mě. Příjemné letní čtení.


Lembac
11.10.2019 2 z 5

V prvním díle série Reid Family vědomě ničila sobecká a manipulativní Ophelie životy jiných lidí. Proto jsem byla zvědavá, jak ji v této knize autorka polidští. Bohužel si myslím, že se polepšení potvory moc nepovedlo. Důvody jejího prohnaného chování nebyly vysvětleny přesvědčivě. Její konání bylo zlehčováno a omlouváno. Vliv jejího otce mi přišel přehnaný a jeho motivace nelogická. Vždyť byl sám vévoda, tak do jakých vyšších vrstev chtěl svou dceru proboxovat?

Raphael byl celkem kladný hlavní hrdina. Jen mi přišla trochu úsměvná "léčebná kúra", kterou Ophelii jako psycholog-amatér naordinoval. Hlavně terapie sexem mě rozesmála.
Knížka je obsahově průměrná, ale čtivá (a naštěstí relativně krátká).

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Diabol, čo ju skrotil v seznamech

v Přečtených256x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených10x
v Knihotéce158x
v Chystám se číst24x
v Chci si koupit8x
v dalších seznamech2x