Purpurová síť přehled

Purpurová síť https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/529371/bmid_purpurova-sit-65949792e449b.jpg 4 68 68

Případy Eleny Blancové série

< 2. díl

Oddělení analýzy případů v čele s Elenou Blancovou se pokouší rozkrýt tajnou organizaci Purpurová síť, která šíří nahrávky s mučením lidí. Pro Elenu je případ velice osobní, protože se spolkem se zapletl i její ztracený syn Lucas. Z oběti se ale proměnil v mučitele a teď si násilí zvráceně užívá. Elena je pevně odhodlaná Lucase najít a učinit přítrž šílenství, kterému propadl. Nechá si od matky pomoct, anebo už jeho duši nezvratně pohltila temnota?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: ekniha , Kniha Zlín
Originální název:

La Red Púrpura , 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Purpurová síť. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (17)

jaroiva
28.03.2024 4 z 5

Sice nakonec hodnotím kladně, ale ze začátku jsem myslela, že to vypnu a nedoposlechnu.
Opravdu je nutné do každého thrilleru cpát naturalistické brutální scény? Tohle dnešní čtenář požaduje?
Kvůli tomu knihu nemůžu doporučit.

ArwenAragorn
22.03.2024 2 z 5

40%

Nemůžu si pomoct, ale knížka mě tentokrát nenadchla. Je nezáživná, zbytečně mnoho děje se věnuje soukromému životu vyšetřovatelů, který mě taky nezaujal, k žádné postavě jsem si nevytvořila pouto. A samotné vyšetřování oplývá mnoha nelogičnostmi.
Možná jsem knížku četla v nesprávné době, časem se k ní vrátím a budu hodnotit jinak. Teď si ale autora do oblíbených nezařadím.


ester4597
03.03.2024 4 z 5

Další pokračování neuvěřitelně napínavého thrilleru mě nesmělo minout a hned, co jsem dostala knihu do rukou, nedokázala jsem se od ní odtrhnout.

Elena Blancová v prvním díle vyšetřovala brutální vraždu mladé ženy, která byla zavražděna rituálem, avšak v celém vyšetřování ji stál v cestě její syn, který se pohřešuje přes osm let. Co když vrah něco ví o něm nebo za jeho zmizením stojí samotný vrah ? V druhém díle se Elena rozhodla vypátrat syna za každou cenu, ale dozví se, že Lukas není jediný, který se znenadání ztratil, ale je jeden z tisíce.

Řešíme tu více vztahy mezi hlavními vyšetřovateli a jejich životní situace. Elena mi místy přišla až moc protivná a zabedněná ženská.

V celé knize je nespočet akcí a napětí, tudíž vám můžu říct, že se rozhodně nebudete nudit. Velmi se mi tu líbila ta spojitost všech podezřelých, kteří Elenu nakonec dovedli k samotnému “otci purpurové sítě.

Ale ani tahle kniha se neobešla bez jediné výtky. Docela dost věcí mi tu přišlo o náhodě a nebylo to jen jednou, co jsem si toho všimla. Všimla jsem si toho několikrát. Ještě mi tu krapet vadily ty španělské názvy míst, ale to není nic, co by ubralo na hodnocení .

všechny komentáře

Související novinky (2)

Dny v knihkupectví Morisaki, Pavučina lstí a další knižní novinky (7. týden)

11.02.2024


Pohřbení andělé, Závěj a další knižní novinky (44. týden)

29.10.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Purpurová síť v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených82x
ve Čtenářské výzvě10x
v Doporučených5x
v Knihotéce94x
v Chystám se číst83x
v Chci si koupit15x
v dalších seznamech4x