Bullseye přehled

Bullseye https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/416151/bmid_bullseye-Pqz-416151.jpg 4 56 56

Punisher MAX 2 série

< 2. díl >

Jsou meze, za které Punisher nikdy nezajde. Frank Castle je někdejší námořní pěšák a dělá všechno možné, aby zlikvidoval co nejvíc zločinců. V nenávisti k nim ho neustále pohání vzpomínka na vraždu ženy a dětí, takže se z něj stal chladný smrtící stroj. Jeho metody jsou sice brutální, ale vlastně se vždycky přísně držel svých zásad – a jednou z nich je nikdy nepřipustit, aby se mu před hlaveň zbraně přimotali nevinní civilisté nebo policajti. Jenže když policie pracuje pro Kingpina, může si Frank vybrat. Dokáže zabít policajta, třebas i byl zkorumpovaný? Jak daleko je ochoten zajít, aby odstranil Kingpina a jeho vzteklého psa Bullseye? Jedinkrát stisknout spoušť… a Punisherův život se navždycky změní!... celý text

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , BB art
Originální název:

Bullseye , 2011


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bullseye. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (12)

BrooksWasHere
03.08.2023 5 z 5

O kus lepšie ako Kingpin!
Druhá časť Aaronovho Punishera je neuveriteľne nadupaná, dynamická a doslova ani na chvíľu nespustí nohu z plynu... Príchod Bullseyea na scénu dodal príbehu perfektný spád, vďaka, čomu je ako celok ešte o niečo zábavnejší ako Kingpin!

Prekvapuje ma, že mi vôbec nevadilo to, ako bol samotný Punisher odsunutý na vedľajšiu koľaj, pretože tak mohol viac priestoru dostať Bullseye. Výborne napísaná postava, z ktorej doslova behá mráz po chrbte a človeku až nabieha husina z toho, čo všetko je tento záporák ochotný spraviť a vlastne aj z toho, že berie hon na Punishera a vraždenie ako také iba ako zábavu...

Dávam 90 %, fakt som si to užil! Som extrémne zvedavý na pokračovanie!

radek8015
01.11.2022 5 z 5

Druhý komiks ze série Punisher Max mě asi odrovnal ještě víc než jednička o Kingpinově vzestupu. Zapomeňte na sladké řečičky pro dětičky, tohle je story plný šílenství, sexu, vulgarismů a brutality. Frank Castle je uvězněn ve vlastním světě zrůd, které se tak usilovně snaží odpravit a přitom se stále vynořují nové a nové. Geniální dílo pro dospělé čtenáře.


Norri
08.06.2022 3 z 5

Už tomuto Punisherovi možná začínám přicházet na chuť. Bullseye přímo navazuje na Kingpina. Ač je už z názvů zřejmé, na které postavy jsou jednotlivé knihy zaměřeny, tak je potřeba říct, že to jde skutečně do hloubky. Nebo spíše do detailů. Kingpin se zaměřoval na Fiskovu motivaci a na to, co musel obětovat pro zrození Kingpina. Bullseye není o zrození tohoto psychopatického zabijáka, ale je o jeho šílenství a geniální schopnosti vcítit se do Franka Castla.

Aaronův run je docela hodně ukecaný. Všichni pořád jenom žvaní. Ale to jde tak nějak ruku v ruce s kresbou. Vůbec si nejsem jistý, jestli tomu scénáři kresba Steva Dillona pomáhá anebo škodí. Já ji rád nemám. Ty nekonečné panely plné velkých hlav mě vůbec nebaví.

Takže proč tomuto Punisherovi začínám přicházet na chuť? Je to napínavé a Aaron tam evidentně má nějaký dějový oblouk přes všechny čtyři knihy. Zkrátka mě zajímá, jak to dopadne.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (37. týden)

08.09.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Bullseye v seznamech

v Přečtených65x
v Doporučených1x
v Knihotéce37x
v Chystám se číst6x
v Chci si koupit3x
v dalších seznamech2x