Pryč s kyselostí! přehled

Pryč s kyselostí!
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/212343/mid_pryc-s-kyselosti-212343.jpg 5 60 60

Naše telo je prispôsobené tak, že by sme sa mohli dožiť až 130 rokov. Avšak v dôsledku svojho životného štýlu trpíme chorobami a predčasne starneme a umierame.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pryč s kyselostí!. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (16)

Filomena1961
05.04.2023 5 z 5

Velice dobře a srozumitelně napsaná kniha jak udržet kyselé a zásadité látky v těle v rovnováze. V úvodu knihy je motivační citát Hippokrata - " Pokud nejsi připraven změnit svůj život, není Ti pomoci." Odkyselení je nutnost a jedná se hlavně o změnu stravovacích návyků, a zpětné cestě ke zdraví.
Skvělá kniha, určitě doporučuji.

Martina1725
03.05.2022 5 z 5

Přečetla jsem plno nic neříkajících knih o zdraví. Kdybych přečetla jen tuhle, bohatě by to stačilo. Opravdu všem doporučuji, je to alfa omega zdraví a je tam vše dobře vysvětleno.


citronekodvedle
19.10.2021 4 z 5

(SPOILER) Současná medicína se vyjadřuje tak že žádné překyselení neexistuje, není možné a nedá se nijak dokázat. Velmi ráda bych tuto knihu viděla v kabátku podobných knih jako je cirkadianni kód a jim podobné. Bohužel plno informací chybí, nebo jsou vysvětleny tak na půl, což mě mrzí. Jednu kapitolu bych i vytrhla, někde ze začátku. Jinak je kniha velmi přínosná, jak už tu někdo psal, jedna dobrá informace stačí a zde jich je určitě více. V některých kapitolách s knihou úplně souzním, najdete v ní plno vysvětlení, za mě by šla zkrátit, něco vyhodit, jiné napsat víc na přímo. Jestli překyselení je či není netuším, to nemění nic na tom, že co se všechno v knížce píše dává hlavu a patu. Určitě jich na své cestě za zdravím, přečtu ještě hodně.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pryč s kyselostí! v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených94x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených11x
v Knihotéce56x
v Chystám se číst39x
v Chci si koupit14x
v dalších seznamech4x