První láska přehled

První láska https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/258835/bmid_prvni-laska-258835.jpg 4 219 219

Vzrušující cesta napříč Státy se svou životní láskou! Od úspěšného autora Jamese Pattersona Axi Mooreová je ve všech ohledech hodná holka. Pilně studuje, nedělá žádné průšvihy a hodně čte. Ale jednoho dne se rozhodne, že nějaké to pravidlo přece jen poruší… uteče z domova, ze svého do puntíku naplánovaného světa, a vydá se na road trip. A tím překvapí nejen sebe, ale také svého kamaráda Robinsona, kterého vezme s sebou. Protože co může být více vzrušující než cesta napříč Státy se svou životní láskou? Axi ale zjistí, že v životě, stejně jako na cestě, sem tam narazíte na překážku, před níž už se vám bohužel utéct nepodaří… Mysleli jsme si, že dokážeme utéct daleko od světa. A podnikli jsme šíleně dobrodružnou cestu přes Státy. Mysleli jsme si, že dokážeme uniknout času. A na nějakou chvíli se nám to podařilo…... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: ekniha , CooBoo
Originální název:

First Love , 2013


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize První láska. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (59)

BarcaStell
18.04.2024

Hezká knížka, dobře napsaná, pěkně se čte

simca9342
13.06.2023 5 z 5

Přečteno před lety .
Poblázněná Axi u kamaráda řečena HH nejde pro vtip a trapas daleko. Okolí by ji popsalo asi jako milou , pilnou a sečtělou, to sice ano, ale jednou se přece jen rozhodne si zpříjemnit nudný studentský život a na uskutečnění svého plánu si bere kamaráda Robinsona.


_Brunetka_
16.07.2022 2 z 5

Co k tomuhle říct? Čekala jsem milou a culivou romantiku, kterou jsem ovšem nedostala. Navzdory tomu, že autor má fajn styl psaní, píše krátké kapitoly a v ich - formě, knížka se mi hrozně vlekla. Vůbec mě to nebavilo a kdyby to nebylo tak krátké, asi to nedočtu. Postavy nebyly špatné, ale nijak k srdci mi nepřirostly a romantická linka mi byla úplně šumák. Je hezké, že autor vycházel z vlastních zkušeností, ale na mě je téma rakoviny v knihách prostě už moc. Když s tím přišel Green v Hvězdy nám nepřály bylo to fajn a něco jiného. Teď mi ale přijde, že většina knih s tímhle tématem to tak nějak kopíruje, což by nevadilo tak moc jako to, jak nuceně se to snaží hrát na city. Stylem 'Je tu smrtelná nemoc, tak brečte!'. Mně neukápla jediná slza. Neříkám, že je kniha špatná, ale pro mě už tohle bohužel není.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Připravované knižní novinky (20. - 26. 7.)

19.07.2015


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha První láska v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených316x
ve Čtenářské výzvě24x
v Doporučených31x
v Knihotéce122x
v Chystám se číst229x
v Chci si koupit55x
v dalších seznamech3x