Průvodce po památkách ve správě Národního památkového ústavu přehled

Průvodce po památkách ve správě Národního památkového ústavu https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/199186/pruvodce-po-pamatkach-ve-sprave-nar-199186.jpg 5 6 6

Publikace s bohatým obrazovým doprovodem má za cíl přiblížit jedinečný soubor státních hradů a zámků a dalších památek v péči Národního památkového ústavu, z nichž naprostá většina je zpřístupněna veřejnosti.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Průvodce po památkách ve správě Národního památkového ústavu. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

nero 13
09.04.2017 5 z 5

Tak tady musím dát za plný počet, jednak za to že jedním ze spoluautorů je má teta, a za druhé že je to opravdu výborně zpracovaný průvodce po našich památkách ve správě Národního památkového ústavu.

ElizabethK
27.01.2017 5 z 5

Jakožto zaměstnanec NPÚ jsem nadšená. V knize jsou hlavně hrady a zámky ve správě NPÚ a jejich stručná historie a stavební vývoj.
Běžnému čtenáři by se však mohlo zdát, že je v knize příliš odborných výrazů (týkajících se stavebního vývoje), ovšem jako kniha s tipy na výlet je to ideální volba. Další výhodou pro běžného čtenáře je množství nádherných fotografií daného místa.
"Zasvěceným" čtenářům může kniha podat základní informace o našich památkách a tím skvěle rozšířit obzory.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Průvodce po památkách ve správě Národního památkového ústavu v seznamech

v Přečtených6x
v Knihotéce17x
v Chystám se číst1x
v Chci si koupit3x