Prokletý princ přehled

Prokletý princ https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/527685/bmid_proklety-princ-656f32ec179b3.jpg 4 1645 1645

Royalové / Royalovci série

< 2. díl >

Jeden druhého jen ničí! Reed Royal má vše, co by si mohl přát: vzhled, postavení, peníze. Dívky na elitní akademii Astor Park stojí frontu, aby si s ním mohly vyrazit, a kluci mu závidí, jenže Reedovi nikdy nezáleželo na nikom jiném než jeho rodině – dokud mu do života nevstoupila Ella Harperová. To, co začalo spalující nenávistí a plánem, jak nové otcově chráněnce udělat ze života peklo, se brzy změní v něco silnějšího. Chce ji mít nablízku a zajistit jí bezpečí. Když ji však Reed jedinou hloupou chybou odežene a uvrhne tím rodinu Royalů do chaosu, začne se mu život rozpadat pod rukama. Ella ho už nechce. Tvrdí, že jeden druhého jen ničí. Možná má pravdu. Tajemství. Zrada. Nepřátelé. Nic podobného Reed dosud nepoznal, a pokud chce získat svou princeznu zpět, musí dokázat, že jí za to stojí.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Broken Prince , 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Prokletý princ. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (300)

Áža707
30.03.2024 4 z 5

V podstatě okamžitě po dočtení prvního dílu jsem se vrhla do tohoto, protože DOOPRAVDY se nedalo vydržet čekat.

Rozhodně musím říct, že mě potěšilo střídání pohledů, protože kdo by nechtěl pohled Reeda, že ano? Další věc, která mě velmi zaskočila bylo, jak rychle se vyřešilo zmizení Elly, přiznám se, že jsem čekala, že to bude mít větší dohru a nebo delší časový odstup. Samozřejmě i tady na čtenáře čeká hromada naprosto skvělých zvratů a odhalení, které jen tak někdo nečeká. Takže nasednete na tuhle naprosto skvělou jízdu a najednou jste na konci a ani nevíte jak! A když už je řeč o konci - CO TO SAKRA BYLO? Panebože nemám slov a ani dech! Posledních pár stran a najednou jste zase v šoku a hrozí vám infarkt. Dokonce bych řekla, že nejen jeden, ale několik. Doopravdy jsem strašně moc zvědavá, kam to vše povede v dalším díle.

Postavy Reeda a Eastona jsem si oblíbila ještě více než v prvním díle. Miluju jejich humor, narážky a poznámky a ještě víc jsem si zamilovala jejich rodinou dynamiku a sounáležitost. "Rodina, která spolu bojuje, spolu taky zůstává." Co se týče ostatních postav, tak celkem se mi zalíbila postava Calluma, obvlášť jak se postavil za Ellu a celou záležitost s Danielem. Daniel je extra kapitola a doufám, že skončí v pekle a bude doopravdy hodně trpět. Další postava, kterou doopravdy nesnáším je Brooke a musím říct, že po tomhle díle ji fakt už nemám potřebu omlouvat a litovat, je to prostě mrcha a zasloužila si, co přišlo. Jen jsem vážně moc napjatá, jak se to všechno vysvětlí.

Musím říct, že se mi druhý díl doopravdy líbil a ani nejsem schopná říct, který z nich byl lepší. Hodnocení nechávám stejné jako u předchzího dílu a to hlavně i proto, že si chci nechat prostor u posledního dílu na který se doopravdy hodně moc těším a doufám, že se do něj budu moc brzy pustit!

4,5/5

Books_by_Dee
27.02.2024 5 z 5

IG: books_by_dee

Někdy v říjnu loňského roku jsem se dala do čtení téhle naprosto úžasné série Royalové, která minulý měsíc vyšla v reedici u @nakladatelstvibaronet a proto přicházím z příspěvkem až nyní, abych Vás na sérii pořádně nalákala, protože mě série naprosto dostala, takové drama jsem už dlouho nezažila.

Knížky možná nejsou plné sexu , jak jsme u některých #baronetek naučené, ale ten „sex“ je tam ve vzduchu od prvních kapitol, ale nebojte nějaké akce s prsty a jazyky se tam konají.

Všechny tři díly jsou o jednom páru Elle a Reedovi. V prvním díle se Ella dostává do rodiny Royalů poté, co jí zemřou oba rodiče a Ella je tak nucená odejít žit ke svému poručníkovi, otci Reeda. Tihle dva se od samého začátku nesnáší, vlastně i všichni jeho bratři. POZOR – v knize je 5 sexy bratrů Royalů a u papínka Calluma bych si dala taky říct (och ty moje daddy issues).

Máme tady tedy klasickou linku od nepřátelství k lásce a donucenou blízkost, protože Ella žije v pokoji hned naproti Reedovi. Bratři ji podezírají, že spí s jejich otcem, takže ji nesnáší a byli by nejradši, kdyby od nich z domu odešla. Postupně se však nenávist změní v lásku, vždyť víme, že mezi těmito dvěma pocity bývá jen tenká linka. Není to však tak růžové, každá knížka končí pořádným cliffhangerem, takže jestli můžu doporučit, pořiďte si rovnou všechny tři díly, jinak budete naštvaný. Já jsem musela bez přestávky přečíst hned všechny tři díly, protože nešlo žít bez toho, abych věděla, jak to všechno vlastně bylo.


marianna7090
17.02.2024 2 z 5

Toto bol riadny úlet. Čítam túto sériu kozmickou rýchlosťou, ale pritom sa chytám za hlavu častejšie ako pri prejavoch našich politikov. Preberajú sa naozaj "vážne" veci a ja sa nemôžem nesmiať. O TOĽKO by to bolo lepšie a zaujímavejšie, keby autorka vie lepšie písať.
No nič, aj tak hneď pokračujem treťou knihou.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Žebříček nejprodávanějších eknih (srpen)

18.09.2017


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Prokletý princ v seznamech

v Právě čtených11x
v Přečtených2 387x
ve Čtenářské výzvě42x
v Doporučených136x
v Knihotéce621x
v Chystám se číst329x
v Chci si koupit100x
v dalších seznamech18x