Projekt pes (ten můj) přehled

Projekt pes (ten můj) https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/335743/bmid_projekt-pes-ten-muj-Uwm-335743.jpg 4 40 40

Jenda má na světě jen jedno jediné přání – mít psa. Jenže jeho rodiče jsou zásadně proti. Jediný, kdo ho chápe, je babička, které se už ale všechno tak trochu plete. A tak s pomocí kamarádky Moniky, jejíž máma cvičí asistenční psy, vymyslí rafinovaný plán, aby rodičům dokázal, že psi můžou být strašně užiteční. Způsobí tak celou řadu vtipných, absurdních situací, a možná, možná nakonec přece jen dostane i psa.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Projekt pes (ten můj). Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (10)

adela2316
13.11.2023 5 z 5

Trochu jsem se z počátku bála, že jsem vybrala v knihovně příliš obtížný kousek, že to možná přísluší větším dětem. A i přes horu textu a spíše minimum obrázků to děti velice bavilo! A já jsem se snad poprvé (nebo si to nepamatuji) NAHLAS u knihy smála (pasáž, jak se dívali na horor).

simca9342
18.02.2023 5 z 5

Nádherně a citlivě napsaný příběh o různých nemocech, které můžou potkat každého z nás, ale jenom okrajově. Hlavně je to o jednom dětském přání mít něco, co chce úplně každé dítě- toho nejvěrnějšího přítele. Povede se to ? první díl série.


VioletMokrasova
26.01.2022 3 z 5

Abych byla upřímná dnes už si knížku moc nepamatuji. Když mi bylo sedm četla nám ji paní družinářka a vím že se mi moc líbila.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Projekt pes (ten můj) v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených48x
ve Čtenářské výzvě4x
v Knihotéce5x
v Chystám se číst9x
v Chci si koupit3x