Příšerné zlobilky přehled

Příšerné zlobilky https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/482388/bmid_priserne-zlobilky-imo-482388.jpg 4 57 57

Zlobit se nevyplácí, jinak se proměníte v opravdová strašidla a příšerky! Byly jednou holčičky, které moc a moc zlobily. A to se jim vážně nevyplatilo! Všechny se proměnily v opravdová strašidla a příšerky. Z jedné se stala bludička, z druhé mátoha, další se převtělily v jeskyňku, ohnivou kočku, lesní ženku či ohnivou kočku.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Příšerné zlobilky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (17)

Lacerta.j
17.12.2023 4 z 5

Sestilety syn si knizku zamiloval. Pribehy jsou srozumitelny s ponaucenim. Libi se mi, ze v pribezich nemaji holky jmena.
Naopak se mi vubec nelibi, ze je ve dvou pribezich prozrazeno, ze Jezisek neexistuje. Proc, vzdyt je knizka pro maly deti. Proto ubiram hvezdu.

GaleW
19.04.2022 5 z 5

Druhý díl stejně jako první se u nás těšil veliké oblibě. Zapůjčeno z knihovny, ale už nyní objednáno, abychom měli v naší knihovničce.


Atlantis
28.12.2020 2 z 5

Druhý díl je neskutečně slabší odvar oproti prvním Zlobilkám. Je tady až bolestivě vidět, že tentokrát vznikaly příběhy opačně - Drijverová si očividně udělala seznam pohádkových bytostí, a pak k nim na sílu naroubovala příběhy. Ty nejsou tentokrát zábavné ani poučné a chybí jim dokonce i to, co jsem oceňoval na první knize, tedy jejich hororový nádech. Tohle je prostě jenom další tuctová záležitost, na kterou se po jednom přečtení bude chytat prach.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Příšerné zlobilky v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených96x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených4x
v Knihotéce13x
v dalších seznamech3x