Podzimní vražda přehled

Podzimní vražda https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/139175/bmid_malin-forsova-podzimni-vrazda-ka7-139175.jpg 4 287 287

Podzimní vražda je napínavý thriller, jehož autorem je Mons Kallentoft. Znovu se setkáme s Malin Forsovou, s kterou jsme se seznámili v předchozích detektivkách s názvy Zimní oběť a Letní smrt. Je podzim. Listí žloutne a padá, krajinu smáčejí proudy studeného deště. V příkopu u zámku Skogsa u Linköpingu leží mrtvé tělo. Když se přijde na to, že muž byl zavražděn a že se jedná o nového majitele zámku, přijíždí Malin Forsová celý případ vyšetřit. Jerry Petersson vlastnil zámek jen krátký čas a koupil ho od dlouholetých majitelů, kteří se ho vzdali jen velice neradi. Může snad averze aristokratů, jejichž předkům zámek i země kolem něj patřila po generace, mít souvislost s podzimní vraždou? Vyšetřování pomalu postupuje a na povrch se dotávají nečekané informace. Zdá se, že oběť vraždy nebyla tím, za koho se vydávala. Zdá se, že za jeho miliony, drahými obleky a luxusními vozy se skrývá něco mnohem temnějšího a nebezpečnějšího. Co je pravým důvodem tragických událostí?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Host
Originální název:

Höstoffer , 2009


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Podzimní vražda. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (65)

brndovka
24.04.2024 3 z 5

Trvalo mi déle, než jsem se začetla, pak se děj trochu rozjel. Jak píší ostatní, také mi vadila opilá Malin. Nicméně za mě nic moc.

berila
06.08.2023 3 z 5

Na autorovo styl psaní si člověk musí zvyknout, ale psát umí. Ale uberu jednu * za ta stále se opakující "háďata". A hrozně mně vadí ta věčně namazaná Malín.


Margerite
04.07.2023 4 z 5

Za mě tentokrát o něco slabší než předchozí díly. Nějak mě kriminální zápletka nedokázala vtáhnout, snad kvůli tomu, jak byly oběti nesympatické. Už jsem si poměrně zvykla na monology poletujících duší, které mě v prvních dvou dílech irtitovaly opravdu hodně. Naopak oceňuju osobní linku Malin i ostatních, tam to je na 5*. Psychologická sonda do duše alkoholika je velmi realistická.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (14. - 31. 12.)

13.12.2012


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Podzimní vražda v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených440x
ve Čtenářské výzvě30x
v Doporučených17x
v Knihotéce264x
v Chystám se číst134x
v Chci si koupit24x
v dalších seznamech3x