Příliš vysoké podpatky přehled

Příliš vysoké podpatky
https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/200985/bmid_prilis-vysoke-podpatky-4ZB-200985.jpg 3 14 14

Každého dříve či později doženou důsledky jeho vin. O tom se během pouhého týdne přesvědčí osazenstvo jednoho uzavřeného oddělení v malé nemocnici. Ať už jde o lži, anebo naopak o jejich odhalování, o podvádění, krádeže, předstírání či žárlivost, následkům nakonec neujde nikdo. A zoufalá snaha o jejich zastření vede nakonec až ke smrti půvabné Tiny. Úmrtí – i někoho tak mladého – není v nemocnici ničím zvláštním, ale nedá spát Tomášovi ani Martinovi, který už má s násilnou smrtí své zkušenosti. Tito spolunocležníci z pokoje číslo čtyři jsou první, kdo si uvědomí, že tady něco nehraje. Nezvratné důkazy však přijdou bohužel až s další obětí...... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Příliš vysoké podpatky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (7)

Marla
19.06.2020 2 z 5

Ze začátku jsem byla zahlcena množstvím postav. Uznávám, že pak se docela propojily a už to nebyl takový maglajs. Pachatel je uhádnutelný hned na prvních stránkách, dávno před tím, než dojde ke zločinu. A pokud by námět někdo zpracoval jako psychologický román, mohlo by to být docela zajímavé čtení.

starývlk
29.04.2019 1 z 5

Paní spisovatelka musí být pořádná pesimistka. V celé knize nenajdete ani jednu kladnou postavu. Žádná katarze, jen smutný povzdech nad zkažeností a bezvýchodností života. A že je vrah znám od samého počátku na zajímavosti také příliš nepřidá.


Ajrad1981
01.01.2019 2 z 5

Nic moc. Nejdřív spousta postav, snad všechny na facku, a dokud se jejich životy nezačaly prolínat, špatně se v nich orientovalo. První smrt přišla až skoro na konci knihy, vrah byl jasný okamžitě, i mně jako čtenářovi. Žádné vyšetřování, hledání stop, nic. Jen nadhozená teorie, bez důkazů, u soudu by to nemělo šanci. A jediné dvě věci, které mě zajímaly, zodpovězeny nebyly - jak to bylo dál s Kristinou a co přesně se stalo v Chorvatsku (ono to totiž vypadalo, že Robert pěkně kecá).

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Příliš vysoké podpatky v seznamech

v Přečtených19x
ve Čtenářské výzvě4x
v Knihotéce2x
v Chystám se číst3x
v Chci si koupit1x