Příběhy z druhého břehu přehled

Příběhy z druhého břehu
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/469808/bmid_pribehy-z-druheho-brehu-dSV-469808.jpg 2 11 11

Povídky toho souboru tematicky pojí zkušenost s „oním světem“. Protagonisté příběhů zažili kvůli úrazu, operaci nebo klinické smrti kontakt se světem na druhé straně. Setkávají se tak se svými příbuznými, kteří dávno zemřeli, nebo poznávají své strážné anděly. Toto, pro mnohé lidi, kontroverzní téma je zde líčeno sugestivním jazykem, díky němuž mnozí ze čtenářů uvěří v opravdovost tohoto „neviditelného“ světa.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Příběhy z druhého břehu. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (10)

RastislavKolbas
05.04.2023 3 z 5

Autor pan diplomovaný umělec Luboslav Nečas pochází z Boskovic a také zde žije a jsme všichni rádi, že v knize zmiňuje Boskovice velmi často - třebaže je to jen ve snech téměř mrtvých lidí (za to bohužel ubíráme jednu hvězdičku). Zápletky a zákruty příběhu se odehrávají také u Boskovického zámku, v lesíku u mraveniště a je to všechno krásně popsáno. Chybí ale bohužel v knize rozsáhlejší profil autora s jeho dalšími autorskými knihami (za to bohužel strháváme také hvězdičku). Bravo autorovi za vystižení krásné atmosféry Boskovického ráje. Těšíme se všichni na pokračování. Doufáme, že brzy pan Luboslav napíše také zpěvník.

BoskovickySrsen
03.02.2022 odpad!

Hele jako na rovinu, větší literární hnus a paskvil svět neviděl. Ten Nečas je fakt totalni amatér.


kvákbil
30.12.2021 odpad!

Číst tuto knihu je horší zážitek než polknout váček prdů. Nemohu nalézt nic dobrého, hrozí zalknutí nakyslými kvalitami textu.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Příběhy z druhého břehu v seznamech

v Přečtených8x
ve Čtenářské výzvě1x
v Knihotéce4x
v Chystám se číst4x
v Chci si koupit1x