Prežila som svet přehled

Prežila som svet
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/358461/mid_prezila-som-svet-z63-358461.jpg 4 23 23

Volám sa Ela a som jedna z tých, čo prežili. Prišla som o svoju rodinu, priateľov, susedov a vo svojich sedemnástich rokoch som ostala celkom sama. Kedysi som chodila do školy, so spolužiačkami do kina, či len tak sa flákať mestom. Dýchala som čistý vzduch a jedla čerstvé rožky. Teraz väčšinu času trávim v starej stuchnutej pivnici a deň, kedy mám plný žalúdok, môžem pokojne nazvať šťastným. Volám sa Ela a som jedna z tých, čo prežili... Napínavý príbeh zakázanej lásky, ktorá sa rodí v čase úpadku civilizácie. Svet je v ruinách, budúcnosť neistá, boj o život neúprosný. Podľahne Ela nádeji a túžbe milovať? Vráti jej ukrývaný vzťah do duše svetlo, alebo ju uvrhne do ešte väčšieho zúfalstva? A... prežije Ela vôbec najbližšie svitanie?... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Prežila som svet. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (4)

Pasadenka
25.12.2022 3 z 5

Kratičká knížka z rozbitého světa o mládí a lásce. O tužbách a strachu. O hledání si cestičky k něčemu víc nežli jen přežívání. Celkem mě to bavilo a místy byla knížka hodně napínavá.

Tichaholka
03.09.2019 5 z 5

Príbeh mi silno pripomínal príbeh z knihy Hostiteľ. Svet sa zmení, mladá hrdinka bojuje a prežíva ako sa len dá, zaľúbi sa do člena na opačnej strane-do nepriateľa, ten sa zaľúbi do nej, pomáha jej, pomôže jej zachrániť jej brata, nakoniec dolapia aj jeho a potom sa všetko na dobré obráti a vyzerá to, že vojnu vyhrávajú utlačovaný.


vešpi
21.02.2018 5 z 5

Kniha síce fiktívna, ale až boľavo realisticky poňatá pri predstave, že tento príbeh bol skutočným životným príbehom mnohých ľudí počas skutočných nezmyselných vojen. Napínavá knižka, ktorú ma mrzí, že som tak dychtivo prečítala, určite stojí za to.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Prežila som svet v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených34x
v Doporučených2x
v Knihotéce62x
v Chystám se číst24x
v Chci si koupit2x
v dalších seznamech3x