Před svatbou přehled

Před svatbou
https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/163464/pred-svatbou-163464.jpg 4 102 102

Zoe nemůže vydržet soucitné pohledy přátel i rodiny a vypraví se do Ameriky jako au-pair. S dětmi to jde hladce, ale problémem je jejich svobodný otec Ryan, který je nejen příšerně sexy, ale také trošku podivínský. Snaze si ho získat moc nepomůže, když ho málem zastřelí šípem z luku, nebo předvede kalhotky jeho kolegům z práce. Ještě že má Zoe své zábavné kamarádky Trudie, Amber a Felicity, s jejichž typickým britským humorem se každá nesnáz záhy promění ve smích a veselí. Podaří se jí tímto přístupem zdolat i nepřístupného Ryana a získat jeho srdce? ... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Před svatbou. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (25)

jinbr
21.11.2020 3 z 5

Jsem trochu na vážkách, jaký komentář napsat. V zásadě to byl milý a předvídatelný příběh. Jen mi chvílemi přišel takový trochu nepropracovaný a jednotlivé eskapády takové rozpačité. Autorka se snažila jít proti klasické konstrukci romantických příběhů a jejich klišé, ale možná to chtělo si trochu víc pohrát se způsobem vyprávění.

jitka7
14.01.2019 4 z 5

Hezký příběh, fajnové čtení, vtipné. Akorát konec mě trošku zklamal. Poutat se k někomu jen proto, že si myslím, že ho asi miluju a nechat za sebou vše, co si člověk vybuduje, když ho ten druhý zradí. Nevím. To už se mi nelíbilo. Hlavní hrdinka tím u mě hodně klesla.


Andrea963
10.12.2018 4 z 5

Hezká, fajn příběh, ale pro mě by mohla být víc romantická

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Před svatbou v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených154x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených7x
v Knihotéce100x
v Chystám se číst46x
v Chci si koupit4x