Právník na rožni přehled

Právník na rožni https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/476347/bmid_pravnik-na-rozni-3Hq-476347.jpg 5 1 1

Humorista, milovník kvalitních detektivek a vášnivý houbař Robert Brinda přichází s dalším ze svých krimi příběhů s pořádnou špetkou satiry.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Právník na rožni. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

Jaruš7
10.08.2021 5 z 5

Systematicky formovaná osobnost k cílené metě stát se hlavou právní kanceláře je chytrá volba pro konspirativní rodinný záměr, jak zbohatnout a přitom docílit renomé, způsobem nekale kalým, leč excelentně zábavným, i když při tom je předpokladem, že mříž a pomsta jsou nejbliže dramatické skutečnosti.

Citace:" Byl to podraz na nás. Odhalila ho ta mladá, chytrá slečna, kterou na mne nasadil strýc Raymond. Přišla za mnou hned to ráno následujícího dne a svým sladkým hláskem, že se s tou smlouvou nemusím namáhat, protože, když viděla, jaké mi dělá potíže její sestavení, hodila jí na krk jakémusi chlápkovi z mého sekretariátu, který s ní byl během půlhodinky hotový. Neodpustila si vítězoslavné zakončení, že jsme za její sestavení inkasovali kilové palmáre, které bylo na místě hotově vyplaceno."

Potěšení se vším všudy. SUPERIOR.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (2)

Nechte maličkých přijíti ke mně, neboť nevědí, co činí? Stejně by to znělo, kdyby je rovnou označil za hlupáky.


Že jsi ze sebe udělal blba, to bylo chytré. Neodmítli jsme je. Jen jsme jim dali możnost vycouvat a najít si jiné idioty.


Kniha Právník na rožni v seznamech

v Přečtených1x
v dalších seznamech1x