Pravidlá sú na to, aby sa porušovali přehled

Pravidlá sú na to, aby sa porušovali https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/463029/bmid_pravidla-su-na-to-aby-sa-porusovali-Wow-463029.jpg 3 91 91

Amberina mama skáče zo vzťahu do vzťahu. Amber si doteraz každého jej frajera obľúbila a vytvorila s ním aj jeho rodinou pekný vzťah. Lenže po každom maminom rozchode ju čakalo sklamanie, a tak sa rozhodla pre radikálny krok. Stanovila si prísne pravidlá, aby sa už nikdy citovo neviazala. Keď sa však nasťahujú ku Kevinovi, maminmu novému objavu, všetko sa skomplikuje. Kevinova dcéra Cammie sa tvári ako jej priateľka, no zďaleka to nie je pravda. Jej kamarát Jordan, mimochodom najpríťažlivejší chlapec v škole, sa zas stále objaví v tej najnevhodnejšej chvíli. Amber však trvá na svojom. Zásadovosť je jediná cesta, ako predísť zlomenému srdcu vždy, keď si mama zbalí kufre. No čím dlhšie žijú spolu v jednej domácnosti, tým viac ju láka pravidlá porušiť. Možno by to tentokrát stálo za to.... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

Rules We´re Meant to Break , 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pravidlá sú na to, aby sa porušovali. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (28)

lenka5798
16.05.2024 5 z 5

Musím uznat, že jsem na tento druh knih již v pokročilém věku :-) Ale jako puberťačku by mě to bavilo hodně. Nicméně ani teď mě knížka nějak nezklamala. Bylo to oddechové čtení a příjemná změna oproti žánrům co čtu normálně. Bylo tam vše, co se dalo od takové knížky a jejího názvu očekávat. Dokonce bych řekla, že děj byl hodně předvídatelný. I tak ale příběh byl fajn a knížka se četla sama.

E.T.007
10.12.2023 2 z 5

Začiatok ma celkom zaujal, aj keď tie pravidlá sa mi zdali dosť o ničom. Veľmi sa mi páčili časti s Buffy - asi preto, že milujem psy. Romantická linka je taká jemná, milá. Ale asi od polovice ma príbeh akosi prestával baviť a zhruba posledných 80 strán ma čítanie všetkých tých sprostostí okolo vysokej a hľadania podnájmu hrozne nudili, až som preskakovala pasáže.


Elmini
02.12.2023 5 z 5

Jednoduchá teenage knížka. Když jsem ji ve třinácti/čtrnácti letech četla, velmi mě bavila. Přečetla jsem ji za dva dny, dala jsem jí kamarádce k narozeninám a ta z ní byla také naprosto nadšená.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Knižní novinky (9. týden)

28.02.2021


Knižní novinky (40. týden)

27.09.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pravidlá sú na to, aby sa porušovali v seznamech

v Přečtených118x
ve Čtenářské výzvě22x
v Doporučených3x
v Knihotéce126x
v Chystám se číst107x
v Chci si koupit23x
v dalších seznamech2x

Autorovy knížky

2020  65%Pravidla se mají porušovat