Pralinky s chilli přehled

Pralinky s chilli
https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/172889/pralinky-s-chilli-172889.jpg 3 48 48

Tina Bergerová, majiteľka úspešnej PR agentúry, ktorá zastupuje mnohé celebrity, sa usiluje medzi svojich klientov získať aj známeho topmanažéra. Hoci najskôr medzi sebou bojujú ako pes a mačka, Tina napokon podľahne jeho šarmu a bláznivo sa zamiluje. Ani v najhoršom sne jej však nenapadne, ako hlboko ich vzťah môže poznačiť jej nedávna aférka, keď v zúfalej situácii po smrti svojho partnera skončila v náručí neznámeho muža. Kolotoč udalostí sa však už nedá zastaviť a v bulvári sa objavujú ďalšie titulky...... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pralinky s chilli. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (18)

Bell@
10.04.2024 2 z 5

Ze začátku se mi u knížky příliš nedařilo udržet pozornost. Nudné byly několikrát opakované pasáže o partnerském životě kamarádek. Toxický vztah s Martinem na mě působil divně a ne zcela přirozeně. Zajímavě byl vykreslen špatný vztah s matkou, kde bylo jasně vidět, že Tina trpí nedostatkem rodičovské lásky. Na druhou stranu velice cením druhou půlku knihy, její rychlý spád i vyvrcholení děje.

Autorka bohužel nemá přiliš ponětí, jak se v dnešní době seznamuje mladá generace a že internetovým seznámkácm už dávno odzvonilo..

uzivatel1190
02.05.2023 2 z 5

Jako oddechovka na vyplnění volných chvil dobré, kdo má rád tyto románky, tak bude asi spokojený. Můj šálek kávy to není, mám raději jiné příběhy, nicméně moje očekávání splinila, chtěla jsem nějakou oddechovou knihu, během víkendu ji přečetla, ale zase se ráda vrátím ke svým oblíbeným žánrům.


cori
18.09.2021 2 z 5

Čtení pro ženy, které výjimečně nekončí svatbou, líčí těžký život majitelky agentury a její dcery. Všechny mužské postavy jsou líčeny jako podrazáci, sobci a kurevníci. Jediné kladné mužské postavy odpočívají na hřbitově.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pralinky s chilli v seznamech

v Přečtených75x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených1x
v Knihotéce75x
v Chystám se číst24x
v Chci si koupit1x