Praktická astrologie přehled

Praktická astrologie
https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/152156/prakticka-astrologie-152156.jpg 3 7 7

Obsáhlá astrologická příručka představuje úvod do nejrůznějších astrologických technik a výpočtů, obsahující všechny techniky užívané v astrologickém výkladu. I Vy se můžete stát svým vlastním astrologem s první obsáhlou příručkou základů astrologie nej starším a fascinujícím systémem předpovídání na světě. Na rozdíl od většiny podobných knih, zahrnuje Praktický astrolog všechny oblasti astrologie a to nejen všeobecné umění astrologie narození nebo výklad individuální životní síly z diagramu narození. Autor, který po radu lét učil umění astrologie nadějné mladé astrology, navrhl jednoduchý, ale efektivní program pro amatérské astrology. Začíná přípravou Vašeho diagramu narození a pak postupuje krok za krokem od jednodušších k obtížnějším oblastem astrologického výkladu a využití astrologie v různých odvětvích včetně lékařství, finanční a obchodní astrologie, politické astrologie, plánování budoucnosti i astrologie v zemědělství.... celý text

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Blesk
Originální název:

The Practical Astrologer , 1987


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Praktická astrologie. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (4)

ArkAngel
20.01.2024 3 z 5

Víceméně hodně základní kniha o astrologii, která spíše člověka seznámí se základy všech jeho typů, než aby šla nějak do hloubky. Ať už se jedná o jednotlivá znamení, aspekty, domy apod., tak si je člověk musí načíst ještě jinde, pokud jej to zajímá podrobněji. Jako vstupní kniha do tajů astrologie je to ale ideální.

Zvlčelý
22.11.2022 4 z 5

Je nutno si uvědomit, že tato kniha je pro astrology začátečníky. Jako taková je skvělá. Náročnějším a pokročilejším určitě nemůže postačovat, ale to vůbec není jejím smyslem.
Výhodou svého času bylo, že součástí knihy jsou zjednodušené efemeridy, které pro naprostého začátečníka jsou postačující. Dnes každý sedne ke compu a má to bez námahy, to pak se leckomu zdá, že kniha je primitivní, ale v době vzniku to samozřejmostí nebylo.


evelýny
23.09.2021 3 z 5

Takové letem světem astrologií.
Kniha nabídne kompletní plejádu astrologických směrů. Vše je podáno stručným informativním způsobem.
V textu se objevují však zásadní chyby, které nezasvěcené mohou zmást a tabulky a výpočty v knize se mohou zdát komplikované.
Ilustrace jednoduché až dětinské.
Přesto oceňuji komplexní nabídku astrologických směrů a záleží jen na nás, zda a jakým směrem pokračovat.

P.S.: V jednoduchosti je síla. Ale ne vždy to platí.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Praktická astrologie v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených7x
v Doporučených1x
v Knihotéce5x
v Chystám se číst1x
v Chci si koupit4x

Autorovy knížky

Nicholas Campion
britská, 1953
1994  66%Praktická astrologie