Pozemky ukrývají poklady přehled

Pozemky ukrývají poklady
https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/279509/mid_pozemky-ukryvaji-poklady-8Nb-279509.JPG 3 6 6

Publikace nabízí i praktické rady vycházející z více než dvacetileté zkušenosti autora - jak vybrat parcelu pro výstavbu rodinného domu a co vše je nutné před koupí prověřit. Byl Alexander Veliký opravdu největší vlastník pozemků v dějinách lidstva? Patřil Marcus Crassus k nejvýznamnějším pozemkovým spekulantům Antiky? Vlastní nejluxusnější soukromý ostrov Mel Gibson či David Copperfield?... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pozemky ukrývají poklady. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

Anya636
22.02.2020 2 z 5

Zřejmě jsem od knihy očekávala příliš. Po přečtení dvou knih od stejného autora, kde detailně provádí výběrem investiční nemovitosti, jsem i zde čekala použitelný návod pro koupi pozemku. Nic takového se zde však nedozvíte. Kniha je zajímavé krátké počtení, ale bez užitečných informací pro nákup pozemku. Kniha neobsahuje o nic víc témat,než ta, která naleznete na titulní straně.

xzuzana
23.08.2016 5 z 5

Výborná kniha pro všechny, kdo se zajímají o investice do pozemků a o obchodování s nimi. Text je napsán srozumitelně, čtivě a procítěně. Je vidět, že autor má v této oblasti bohaté zkušenosti a uvádí i řadu zajímavostí, o kterých jsem předtím vůbec netušila. Četla jsem i jiné knihy Evžena Korce, ale tato se mi líbila rozhodně nejvíc.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pozemky ukrývají poklady v seznamech

v Přečtených6x
v Chystám se číst1x
v Chci si koupit1x