Potomci Luny přehled

Potomci Luny
https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/237543/potomci-luny-237543.jpg 5 4 4

V paranormální romanci české autorky se obyčejná dívka ocitá uprostřed války mezi upíry a vlčími kříženci, jejichž vůdcem je beznadějně okouzlena... Anna dosud žila obyčejný život, ale setkání s Damienem zcela změnilo její budoucnost a vtáhlo ji do světa, o jehož existenci neměla ani tušení. Do světa nesmrtelných, kde už po stovky let zuří válka mezi upíry a rodem kříženců – upírů, v jejichž žilách koluje vlčí krev, potlačuje veškeré slabosti jejich předků a činí z nich mnohem nebezpečnější soupeře, než se čistokrevným upírům zamlouvá. Matheus, krutý a bezohledný král upírů, udělá cokoliv, aby Damiena – vůdce kříženců, donutil sklonit se pod jeho nadvládou. Využije Annu jako prostředek k dosažení svého cíle, Damien se však vydírat nenechá. Zatímco oba rody zbrojí do největší bitvy za poslední desetiletí, poznává Anna, uvězněná v Matheusově sídle, Gabriela. Upíra, který ji unesl, a v jehož přítomnosti jí běhá mráz po zádech. S pomocí nečekaného spojence je Anna o kousek blíže svobodě, ale cesta k ní je trnitá, dlážděná smrtí a bolestí a den za dnem stále více rudne prolitou krví. V okamžicích, kdy je zrada jen otázkou ceny a z lovců se stávají lovení, však není čas truchlit nad ztrátou blízkých. Přesto stále existuje naděje, že kromě vlastních životů zachrání i mnohé další. Pokud se jim ovšem podaří uspět...... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Potomci Luny. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (7)

dominika4357
07.11.2016

Milí čtenáři, tuto knihu mohu jedině doporučit sama jsem četla první díl už třikrát a nemohu se dočkat na druhý díl. Tato knížka mě dostala. Při začátku jsem si říkala další upíři? Tohle je už přece passé toho už je natočeno a napsáno dost, co by tam chtěla ještě autorka vymyslet.., Tak jsem říkala, že si to přečtu, protože je autorka super a mám ji ráda :D No a úplně mě to dostalo... Začala jsem se ztotožňovat s hl. postavou jak je zvykem, brečela jsem i se radovala, zažívala vzrušení.... A za dva dny to přečetla, pak jsem si říkala no Dominiko, mohla sis to trošku užít, co budeš číst celý rok než vyjde dvojka no a je tu dvojka.... jupííí. Nemůžu se dočkat až budu mít svůj díl v kabelce. Takže určitě mohu jen potvrdit ať všichni co zvažujete a máte rádi romány, sci-fi a fantasy prubněte to, nebudete litovat :-)

JZ007
07.11.2016 5 z 5

Když mě knížka nebaví, odložím ji a klidně nedočtu. To ale není případ této knihy. Dobře vygradovaný děj. Pro fanoušky upírů výborná volba. Nic z děje prozrazovat nebudu, přečtěte si. Doporučuji.


jana9859
04.11.2016

Pokud hledáte něco poutavého na čtení, tato knížka si vás získá... a zcela vtáhne do děje... dokonce tak, že třeba přejede zastávku ve vlaku... Příběh je plný napínavých zvratů, takže čtete pořád dál a dál, knížku nechcete ani odložit, a nikdy nevíte, co přijde. Potomci luny jsou také doplněny krásnými ilustracemi, což jen svědčí o všestranném nadání autorky, která je všechny nakreslila. Za mě vřele doporučuji a těším se na další pokračování :-)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Potomci Luny v seznamech

v Přečtených4x
v Chystám se číst3x

Autorovy knížky

2014  95%Potomci Luny