Posolstvo z večnosti přehled

Posolstvo z večnosti
https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/232978/bmid_posolstvo-z-vecnosti-Zpi-232978.jpg 4 155 155

Domorodé dvojčatá Geoff a Beatrice sú po narodení odobraté svojej matke kresťanskými misionármi. Chlapec spočiatku vyrastá na veľkej ovčej farme. Neskôr si ho adoptuje americký pastor, ktorý ho odvezie do Spojených štátov, ale tam mu ľudia venujú iba málo pozornosti a ešte menej lásky. Dospievajúci Geoff prepadne alkoholu, dá sa na cestu zločinu a skončí vo väzení. Jeho sestra prežije detstvo v strohom a prísnom prostredí sirotinca. Keď dospieva, zatúži dozvedieť sa viac o svojom pôvode a o kultúre svojho ľudu...... celý text

Literatura světová Romány Filozofie
Vydáno: , Práh
Originální název:

Message from Forever , 1998


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Posolstvo z večnosti. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (23)

Radimka
16.08.2023 4 z 5

Je mi jedno, jestli je to pravda nebo ne, četla jsem ji jako beletrii. Spousta zajímavých myšlenek a způsob života australských domorodců, předávání myšlenek, vztah k přírodě. Taková přirozeně motivační kniha.

JulietRocks
28.11.2021 5 z 5

Myslím, že když nebudete čekat pokračování Poselství od protinožců (jako já), nebudete zklamaní. Tato kniha je však o dost drsnější, než první, nicméně (ač jiným způsobem) také výborná.


Krukron
16.05.2021 5 z 5

Druhá kniha této autorky je opravdu jiná. Myslím si, že spousta lidí (včetně mě) čekalo na další "cestopis" po světě domorodců. A ono ejhle, je to prostě a jednoduše román. Ale za mě povedený román, který si trochu obrousil hrany o zamyšlení nad světem, náboženstvím, spiritualitou.. Líbí se mi, že je to román o tom, že hodnoty jakékoliv víry mají pár stěžejních bodů, které jsou vlastně pro všechny společné tak nějak přirozeně. Takže pokud chcete román s trochou filozofie a spirituality, jste na správných stránkách správné knihy.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Posolstvo z večnosti v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených260x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených16x
v Knihotéce82x
v Chystám se číst27x
v Chci si koupit9x
v dalších seznamech4x