Poselství andělů přehled

Poselství andělů https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/367564/mid_poselstvi-andelu-s5F-367564.jpg 4 21 21

Vaši strážní andělé vám neustále předávají svá poselství prostřednictvím různých znamení. V této knize vás autoři naučí, jak těmto znakům, které jsou neustále kolem vás, porozumět. Získáte útěchu při četbě pravdivých příběhů o tom, jak andělé reagovali na modlitby jiných lidí. Také lépe porozumíte tomu, jak anděly žádat o vzájemný kontakt společně se specifickými modlitbami za vaše vztahy, kariéru, zdraví a další důležité oblasti vašeho života.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Poselství andělů. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (4)

Jenulka94
09.03.2023 5 z 5

Sbírka příběhů popisující situace, kdy opravdu zasahují andělé. Velmi nenáročné čtení s pozitivním podkresem. Příběhy edukují, ale zároveň inspirují. Kniha zahrnuje i drobné rady.

petra.kosiky
13.01.2022 4 z 5

Alespoň jeden výpisek: str. 161: "... komunikování s anděly ... Děláte to, kdykoliv přemýšlíte, přejete si, chcete nebo jinak projevujete něco a modlíte se o to. Andělé vám určitě naslouchají. Proto je důležité sledovat své myšlenky, mějte stále na mysli to, co chcete. I když jsou andělé kolem vás, aby vám pomohli a ujistili se, že jdete po správné cestě, chápou také, že se každý učí a vyvíjí. Proto se vám snaží pomoci, přestože vaše myšlenky nejsou vždy v souladu s vašimi nejlepšími zájmy."


ivet2481
26.04.2015 4 z 5

Příjemné oddychové čtení, sem tam i nějaká rada, jak na komunikaci s vaším "nitrem" (když to řeknu odlehčeně).

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Poselství andělů v seznamech

v Přečtených35x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených1x
v Knihotéce21x
v Chystám se číst6x
v Chci si koupit3x