Polibek ďábla přehled

Polibek ďábla https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/25632/polibek-dabla.jpg 4 98 98

Rok 1850, Anglie. Lissu a Ivana odděluje propast rozdílného původu a majetku, a přece je neustále k sobě cosi přitahuje. Zvítězí láska a vášeň, nebo pýcha a strach z pomsty?

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

When Angels Fall , 1990


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Polibek ďábla. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (14)

kacenka6144
17.10.2023 4 z 5

Jako první knížku této autorky jsem četla Lvi a krajka a nějak se nemůžu zbavit pocitu, že to je to nejlepší, co napsala. Líbil se mi vedlejší příběh Evvie, Lissiny mladší slepé sestry. Škoda, že nikde nebylo řečeno, proč oslepla. Její příběh mě zajímal. Mám ještě dalších pár knížek této autorky, ale jejich čtení rozprostřu mezi čtení jiných příběhů.

uzivatel4895
04.01.2022 5 z 5

moja prvá knižka od autorky, na SVK vyšla pod názvom Peklo a raj, čo úplne vystihuje celý príbeh, a aj pocity čitateľov (podľa komentárov súdim) za mňa pútavé už v prológu, ako na ňu myslel tak dychtivo, vášnivo, s vánkom pomsty a obdivu, zbožňujem knihy, keď Muž miluje ženu až na smrť, mne vôbec nevadilo to ich večné trpiteľské prekáranie, to dávalo príbehu práve tú silu, autorka to krásne popísala, nič čo by ma rušilo, Lisa bola úžasná už od prvej strany - citujem z knihy ,,keď si ešte raz budem musieť obliecť ten kabátec, určite sa rozplačem... ,, - vtedy som ju začala milovať, je pútavé, ak je hrdinka vykreslená ako ,,ľahká,, a pritom je čistá ako ľalia, nuda to nebola nikdy z môjho pohľadu, práveže stále sa tam niečo dialo, to ako sa všemožne snažil, aby nepatrila nikomu inému.... a ten koniec, do bodky napätie, a hviezdičku navyše za to predelenie príbehu spomienkou na minulosť, čo sa udialo pred rokmi, bolo tak vzrušujúce, že som dychtivo čítala stranu za stranou, a páčil sa mi aj príbeh Lisinej sestry Evvie, je to také nežné žieňa.


Ála1968
22.06.2020 3 z 5

Knihu jsem si koupila díky kladným hodnocením.Popravdě jsem čekala něco úžasného,bohužel to se nekonalo.Začátek byl moc hezký,polovina už byla nuda,stále o tom samém a konec byl zase skvělý.Takže takový průměr.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Polibek ďábla v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených145x
v Doporučených12x
v Knihotéce79x
v Chystám se číst21x
v Chci si koupit2x
v dalších seznamech1x