Zatmění přehled

Zatmění
https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/372474/bmid_zatmeni-UnY-372474.jpg 4 64 64

Poldark série

< 5. díl >

Ross Poldark se po řadě osobních i finančních ztrát snaží zajistit svou ženu Demelzu a syna Jeremyho, ale stále naráží na svého úhlavního nepřítele, mstivého bankéře a podnikatele George Warleggana. Hluboce zakořeněná vzájemná nenávist obou mužů dostává další rozměr po Georgeově sňatku s křehkou Elizabeth, Rossovou první láskou a vdovou po jeho...... celý text

Literatura světová Pro ženy Historické romány
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Poldark - The Black Moon , 1973


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zatmění. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (15)

georginaa
19.11.2023 5 z 5

Trochu jiné od prvního dílu, ale to se dá čekat po letech, že to bude pokračovat v jiném duchu. Všichni stárneme a zrovna tak i postavy v těchto románech. Je to opět poutavé, nemohla jsem se od toho odtrhnout.

LenaWirus
05.08.2023 4 z 5

Autor psal tento díl po dlouhém odstupu od posledního a zdá se mi, že tato pauza celé sérii prospěla. Všechny knihy byly zábavné, ale zde jakoby přišel svěží vzduch. Událo se zde mnoho, něco šťastného, něco smutného, leckdy se autor vyjadřuje jednoduše a stroze, jindy používá dlouhé rozbory a dialogy. Určitě budu v sérii i nadále pokračovat.


čef
14.06.2022 5 z 5

Toto pokračování napsal autor po letech, ale kouzlo se naštěstí neztratilo. Pořád je zde trocha napětí, trocha romantiky a něco historických souvislostí a detailů. Postavy sice dlouze rozprávějí, ale jejich mluva je dostatečně inteligentní a zajímavá. Dobré pokračování to tedy je.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zatmění v seznamech

v Přečtených86x
ve Čtenářské výzvě10x
v Doporučených2x
v Knihotéce164x
v Chystám se číst47x
v Chci si koupit26x
v dalších seznamech3x