Pohádky pro má vnoučata přehled

Pohádky pro má vnoučata https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/350930/mid_pohadky-pro-ma-vnoucata-y1W-350930.jpg 5 8 8

Vstupte do neznámého světa pohádek, ve kterém je starý král proměněný v obrovitý kámen, kde Černý Ubald zakleje dívku ve zpívající myšku, želva pomůže malomocnému králi k uzdravení a kouzelný vějíř přispěje svou pomocí k útěku princezně z porobené vlasti. Do světa fantazie, v němž maličkému kloučkovi stará vrána ukazuje na svých křídlech neznámé země, kouzelní skřítkové dopomohou chudému chlapci ke štěstí a ve kterém srdce zvonu zmizí i s ušlechtilou královnou. V těchto kouzelných pohádkách se také setkáte s mluvící loutkou, s vodníkem, který promění prince ve smaragdového raka, se zlým lupičem bydlícím na strašidelné zřícenině a také s chlapcem, jenž byl potrestán královnou bludiček za to, že se styděl za své chudé rodiče.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pohádky pro má vnoučata. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (8)

Beruše614
01.09.2017

Pohádky jsou neobvyklé a originální. Spíš pro děti až od 8 let a dospělé-taky jsem si početla. Dceři se nejvíc líbila Želva Gychaja, můj favorit je Zvon bez srdce.

Renee44
31.08.2017 5 z 5

Krásné, s morálním ponaučením, plné citu, vhodnější pro starší dětskou kategorii. Úleva, že se stále vydávají klasické, nejen moderní pohádky.


Anyřij
19.08.2017 5 z 5

Pohádky s vůní starých časů, které mohou oslovit starší děti, ale i dospělého čtenáře. V dnešní hrubé době velice vítám výchovné poselství těchto příběhů.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pohádky pro má vnoučata v seznamech

v Přečtených7x
v Doporučených2x

Autorovy knížky

Jarmila Prosecká
česká, 1913 - 2008
2014  98%Pohádky pro má vnoučata