Pohádkové příhody kominíka Valenty přehled

Pohádkové příhody kominíka Valenty
https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/292527/bmid_pohadkove-prihody-kominika-valenty-lBW-292527.jpg 5 4 4

Kominík Valenta bydlí v pražských Vysočanech, ale na starost má komíny po celé Praze. Ke svému řemeslu se staví zodpovědně a stejně tak ho nenechává v klidu ani smůla nebo neštěstí, které vidí kolem sebe. Zkrátka komu může, tomu Valenta pomůže - nemocné vlaštovičce, osamělému pejskovi, zatoulanému kocourkovi i holčičce Kordulce, těm všem přinese do života kominické štěstí. A nemyslete si, že s dobráckým kominíčkem zůstanete jenom pod pražskými komíny. Jeho vyprávění vás zavede až do Afriky.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pohádkové příhody kominíka Valenty. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

simca9342
15.09.2023 5 z 5

Kominik nosi štěstí, chyťte se knoflíku! Valenta je jedním z nich, kteří nejen pracují ve svém rajónu nebo celém městě, ale je hodně nápomocný. Pomůže všem bez rozdílu povrchu těla a fyziologických změn. Krátké pohádky na dobrou noc od českého autora.

woodward
12.04.2016 5 z 5

Tohle je kniha, kterou mi kdysi dávno koupila babička, protože jsem o ní slyšel v rádiu. Vůbec už si nepamatuju, o čem to bylo (teda vím že tam byl kominík a jmenoval se pan Valenta), ale vím, že se mi tenkrát líbila. Takže ji doporučuju a dávám pět hvězdiček. ;)


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pohádkové příhody kominíka Valenty v seznamech

v Přečtených5x
v Doporučených1x
v Knihotéce7x
v Chystám se číst2x
v Chci si koupit1x