Počítání mrtvých přehled

Počítání mrtvých https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/418904/bmid_pocitani-mrtvych-vXz-418904.jpg 3 27 27

Ano, ten Simon Bisley (Lobo: Poslední Czarnian, Sláine: Rohatý bůh) se pustil i do kreslení želváků! Tedy, ne do všech. Hrdinou příběhu je Raphael, který se spolu s Casey Jonesem pustí do likvidace padouchů – ať už jsou to gangsteři, poldové, nebo cyborgové. Tyhle želvy rozhodně nejsou pro děti! Je to jedna velká zběsilá akční jízda plná střelného prachu a starého dobrého násilí!... celý text

Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: , Crew
Originální název:

Bodycount , 1996


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Počítání mrtvých. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (6)

perko
10.04.2022 3 z 5

(SPOILER) Mrzí mě, že to vůbec není komiks o hlavních protagonistech. Raph ani Casey zde nedostanou téměř žádný prostor. Byla to jízda, ale jiná, než jsem čekal. Škoda.

trudoš
28.09.2021 3 z 5

Akční jízda, která si prostě na nic nehraje. Jak přiznávají sami tvůrci v závěru, původním úmyslem bylo vytvořit nejdelší přestřelku v dějinách komiksu a podle mě se jim to bezpochyby podařilo. Nemůžu ovšem říct, že by scénář hýřil přehledností, Kevin Eastman se motá v jakémsi prapodivném motivu o znovuzrození, který mi ve výsledku přišel naprosto zbytečný. Nadstavbu tomu dává až výtvarník Simon Bisley, který tentokrát odvedl doslova kulervoucí práci. Jak je u něj zvykem, je to vždy celá jedna detailní stránka na několik nepřehledných čmáranic, ale k tomuhle druhu úchyláren se to hodí maximálně. Jistě, nejde o víc než o létající oční bulvy, cákance krve a nějakou tu krční páteř na kapotě volkswagenu, jakmile však na tuhle hru přistoupíte, musíte se zákonitě bavit. Na druhou stranu, postpubertální výkřiky vprostřed masakrování vyžadují jistou hladinu alkoholu v krvi, aby si člověk tenhle druh rádoby drsné poetiky vychutnal. Lepší se soustředit na kresbu a text i zápletku hodit za hlavu.


Norri
17.12.2019 3 z 5

K tomuto komiksu jsem měl dopředu předsudky a ani jsem nepočítal s tím, že by se mi to mohlo líbit. Ale víte co? Ono to celé nějak funguje! Nefunguje to vždy, ale pokud se vám podaří naladit se na tu správnou mentální vlnu, tak začnete vnímat tu parádní nadsázku a poctu všem drsným béčkovým bijákům.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Počítání mrtvých v seznamech

v Přečtených28x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených1x
v Knihotéce18x
v Chystám se číst3x
v Chci si koupit4x

Štítky knihy

želvy Ninja

Autoři knihy

Kevin Eastman
americká, 1962
Simon Bisley
americká