Pletené ponožky: 50 návodů jak na ponožky, podkolenky a návleky přehled

Pletené ponožky: 50 návodů jak na ponožky, podkolenky a návleky
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/455796/bmid_pletene-ponozky-LlL-455796.jpg 5 2 2

Ponožky dělají člověka. Upleťte si nádherné ponožky, podkolenky nebo návleky. Líbí se vám jednobarevné, nebo byste raději černobílé či pestrobarevné? Není problém, výběr je široký! V knize najdete 50 krásných vzorů, doplněných inspirativními fotografiemi, u nichž jsou tradiční motivy zkombinovány s moderními prvky. Podle jednoduchých návodů a detailních rozkresů si je zvládnou uplést i úplné začátečnice. Naučíte se: • jak plést jako profesionál – od návrhu po dokončený projekt • jak a kde použít nové i osvědčené techniky pletení • jak vytvořit nové variace tradičních motivů a barevných vzorů • jak dát svým ponožkám moderní podobu pomocí stínování • jak zkombinovat různé postupy do vlastních, originálních výtvorů … a mnohem, mnohem víc! Tak na co čekáte? Najdete tu něco pro každého a už brzy se budete moct pyšnit jedinečnými doplňky a stane se z vás opravdová přebornice na práci s jehlicemi!... celý text

Literatura světová Obrazové publikace Hobby
Vydáno: , Metafora
Originální název:

Knit Like a Latvian: Socks: 50 Knitting Patterns for Knee Length, Ankle and Footless Socks , 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pletené ponožky: 50 návodů jak na ponožky, podkolenky a návleky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

intueri
17.02.2021 4 z 5

Ponožek jsem se napletla už mnoho párů, takže jsem vděčná autorce za novou inspiraci a hlavně krásné litevské vzory i vysvětlení jejich symboliky.. Hvězdičku ubírám za trochu nepořádné popisy práce, kdy mi něco v nákresech nesedělo - koukám vzadu do seznamu symbolů (vše ok) a ejhle, ono to je jinak uvedeno v obecném návodu k pletení.. Kdybych byla začátečník, tak by mě to asi hodně zmátlo, stejně jako obecný návod k pletení (nadpisy, podnadpisy, varianty..).


Související novinky (1)

Knižní novinky (46. týden)

08.11.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pletené ponožky: 50 návodů jak na ponožky, podkolenky a návleky v seznamech

v Přečtených3x
v Knihotéce5x
v Chystám se číst8x
v Chci si koupit2x

Štítky knihy

ruční práce vzory (pletení) ponožky

Autorovy knížky

Ieva Ozolina
lotyšská, 1974
2020  90%Pletené ponožky: 50 návodů jak na ponožky, podkolenky a návleky