Pláž v Chorvátsku přehled

Pláž v Chorvátsku https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/496413/bmid_plaz-v-chorvatsku-Hz3-496413.jpg 4 1525 1525

Pripravte si chutný letný drink, usaďte sa v tieni či na slniečku a vyberte sa s hlavnou hrdinkou Maddie na plavbu po Jadranskom mori. Čaká na vás príbeh plný chutí, vôní a tej pravej lásky, vďaka ktorému pochopíte, že partner, ktorého ste si vysnívali, môže byť nakoniec na míle vzdialený od toho, ktorý sa k vám skutočne hodí... Spomínate si ešte na talentovanú umelkyňu Maddie z Cukrárne v Paríži? Tentoraz sa s ňou stretnete na palube lode Avanturista, ktorá brázdi vody Jadranského mora. Spoločnosť jej bude robiť Nick, najmladší brat Niny, hlavnej hrdinky príbehu o parížskej cukrárni. Spočiatku pohodová plavba plná krásnych chorvátskych miest, zátok a romantických zákutí sa však veľmi rýchlo začne meniť na drámu kvôli dvom rozmaznaným modelkám, ktoré túžia zoznámiť sa s vplyvným producentom. A kým si obe hlava-nehlava razia cestu k svojmu ambicióznemu cieľu, Maddie sa prekvapivo začínajú otvárať dvere do Nickovho srdca. Krásavec Simon to však nemieni nechať len tak a je rozhodnutý získať si Maddie pre seba. Pre ktorého muža sa nadaná umelkyňa nakoniec rozhodne? A podarí sa jej splniť si sen o kariére maliarky na chorvátskom pobreží?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Cosmopolis
Originální název:

The Secret Cove in Croatia , 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pláž v Chorvátsku. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (336)

Ila117
předevčírem 3 z 5

Tato kniha se mi líbila více, než jiné v sérii. Asi to bylo velmi sympatickou postavou Maddie. Nick byl taky docela přitažlivý, jen mu dlouho trvalo uvědomit si, jak s ním Tara zachází.

kanitsuj
16.05.2024 3 z 5

Ke knížce jsem se dostala náhodou. Sáhla jsem po ní v knihovně v sekci právě vrácených knih. Ohmataná obálka byla totiž příslibem, že si ji čtenářky často půjčují, a proto by nemusela být tak špatná. Přiznám se, že podobné série mne už zpravidla odrazují, ale toto nebyl zase tak špatný zážitek. Jako letní čtení bych knížku i doporučila, zvláště k moři a třeba zrovna do Chorvatska. Jeho atmosféru autorka krásně vystihla a honosnou jachtu jsem viděla přímo před sebou. Vzpomínám na dovolené, kdy jsem podobné jachty míjela v přístavech a přemýšlela komu asi tak patří. Možná mi letos o prázdninách přijdou trochu povědomé a jako bych je i jejich majitele díky tomuto příběhu lépe poznala:-)


Věra91
12.05.2024

Ačkoliv se mi kniha líbila, upřímně si myslím, že zatím je to ta nejslabší ze všech dílů.

všechny komentáře

Související novinky (3)

100 nejčtenějších knih roku 2022

27.12.2022


Lvi na výsluní a další knižní novinky (22. týden)

29.05.2022


Knižní novinky (17. týden)

18.04.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pláž v Chorvátsku v seznamech

v Právě čtených30x
v Přečtených2 199x
ve Čtenářské výzvě314x
v Doporučených69x
v Knihotéce687x
v Chystám se číst580x
v Chci si koupit194x
v dalších seznamech29x