Perunova krev I přehled

Perunova krev I https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/223008/bmid_perunova-krev-i-91Y-223008.png 4 839 839

Perunova krev série

1. díl >

Sebevražední teroristé, bomby v hrncích i pytlících od mouky, miny, které mohou být nastraženy kdekoliv, rakety přilétající odkudkoliv a islamisté toužící po trofeji s vlaječkou NATO na uniformě. To všechno byl čajový dýchánek proti tomu, co na Martina Fridricha čeká v Praze. Akce, která měla vydělat dost peněz pro partu afghánských veteránů, se zvrtne a diamanty milionové hodnoty mizí v rukou neznámých útočníků, z nichž každý je silnější a nebezpečnější než rota mudžáhedínů. Jenže tady jde o miliony, jasný? Je třeba povolat do zbraně staré přátele a získat kořist zpět. Ať si je v tom třeba magie, tlupa vlkodlaků nebo někdo mnohem, mnohem mocnější.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Perunova krev I. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (128)

martin6849
26.03.2024 3 z 5

Bohové jsou o dost horší než upíři a o chlup lepší než démoni. Jinak je to typická Kotletovina ideální k poslouchání v autě při řízení na dlouhých trasách.

Jinak, co se namluvení audioknihy týče, tak nejlepší stále zůstává Bratrstvo krve, tady mi ten přednes přijde chvílemi takový divný. Ale pořád je to poslouchatelné.

Slezadav
04.03.2024 4 z 5

Moje první zkušenost s Kotletou. Už jsem četl pár knížek od Kulhánka a Kotleta je navíc už tak známý, že jsem přesně věděl, co čekat. Nemýlil jsem se a přesně podle očekávání tohle byla akční jízda se spoustou přestřelek s bohy, spoustou krve, jadernými vtipy a šukáním, které z vás udělá poloboha. Stáhnul jsem po Kotletovi, když jsem potřeboval něco lehčího, abych měl změnu od právě dočtené Mistborn trilogie a rozhodně nelituji, Kotleta splnil, co jsem potřeboval. Pravda, mohlo to asi být i o chloupek lepší a tak si v hodnocení nechám ještě trochu rezervu.


lassse
08.01.2024 4 z 5

Chce to jen vyčkat a pak se to rozjede pěkně po "kotletovsku".

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Perunova krev I v seznamech

v Právě čtených10x
v Přečtených1 266x
ve Čtenářské výzvě51x
v Doporučených55x
v Knihotéce383x
v Chystám se číst116x
v Chci si koupit38x
v dalších seznamech5x