Perlová koruna - vladařské ambice křehké choti Jiřího z Poděbrad přehled

Perlová koruna - vladařské ambice křehké choti Jiřího z Poděbrad https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/143898/bmid_perlova-koruna-vladarske-ambice-kre-gpl-143898.jpg 4 22 22

Mladinká Kunhuta věří, že se provdá za budoucího krále. Když o její ruku požádá urozený pán na Poděbradech, zdá se zprvu, že dívka musí na dětské sny zapomenout. Jiří miluje svou zem, je zdatný diplomat, jen pro romantické chvíle a slova lásky nemá pochopení. Brzy však zjistí, že manželka pro něj znamená víc než pouhé spojení významných šlechtických rodů.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Perlová koruna - vladařské ambice křehké choti Jiřího z Poděbrad. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (5)

Felidae
16.01.2022 2 z 5

Proč tak vysoké hodnocení? Plytká červená knihovna o první ženě Jiřího z Poděbrad. Zlatý Alois Jirásek a jeho Husitský král.

RendyaDav
12.01.2020 5 z 5

Historický román o tom , jak mohla romanticky probíhat česká historie...Super čtení...


minek
22.03.2018 3 z 5

Nabízí obraz boje o vládu v Čechách očima ženy Jiřího Poděbradského. Těsně před tím jsem přečetl V.díl husitské epopeje od Vondrušky, takže i z tohoto hlediska to bylo docela zajímavé. Bohužel kvalita knih se srovnávat nedá. Vypravěčské umění Vondrušky je jiný level.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Perlová koruna - vladařské ambice křehké choti Jiřího z Poděbrad v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených33x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených2x
v Knihotéce45x
v Chystám se číst16x
v Chci si koupit3x
v dalších seznamech2x