Archerův hlas přehled

Archerův hlas https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/266292/mid_archeruv-hlas-266292.jpg 4 805 805

Pelion Lake série

1. díl >

Znamení lásky série

4. díl

Když Bree Prescottová dorazí do ospalého městečka Pelion ve státě Maine, doufá, že zde konečně nalezne mír, po kterém tolik touží. Zde se setká s Archerem Halem, mužem, který skrývá temná tajemství. Mužem, kterého ostatní nevidí. Archerův hlas je příběh o ženě mučené vzpomínkami na jednu strašnou noc, a muži, jehož láska je klíčem k její svobodě. Je to příběh o mlčenlivém muži, který žije s trýznivou ránou, jež je důsledkem dávné děsivé události, a ženě, která mu pomáhá najít jeho hlas. Je to příběh o utrpení, o osudu a především o mocné síle lásky.... celý text

Literatura světová Romány Erotika
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Archer's Voice , 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Archerův hlas. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (207)

IrenaMikerová
06.02.2024 5 z 5

Jedna z nejlepších knih, jaké jsem kdy četla.

LenkaStr
12.11.2023 5 z 5

Nesuď knihu podle obalu, řikali. No, nebudu, i když mě dost odrazoval, na první pohled jsem čekala lacinou sr... To je fuk. Odradit jsem se nenechala a teď to mám, jsem úplně rozbitá. Ale teď vážně...

Ačkoli já vlastně nevím. Nevím, jak hodnotit. Na jedné straně je tu krásný dojemný příběh, možná trochu předimenzovaný, pokud jde o dramata, ale co už. Na druhé straně je nám naservírováno tolik klišé a předvídatelnosti, až to bolí. A na třetí straně je pak ta neuvěřitelná spousta popisného sexu, který to celé tak trochu sráží na úroveň soft porna. Ale zároveň ne. Zároveň to všechno dohromady funguje stejně jako Listerova smaženka s chilli a čatní a vyždímalo to ze mě tolik emocí, jako už dlouho nic, a i s časovým odstupem to ve mně pořád rezonuje.
Co mě trochu rozčilovalo, byl přepis znakové řeči. Já nevím, neznám osobně nikoho, kdo by ji používal, ale mám pocit, že se v ní snad ani nedá vyjadřovat tak košatě, jako to dělají Bree s Archerem, a to nemluvím o všech těch „no“, „takže“, „tedy“ a podobných, která se sice běžně používají v hovoru, ale při znakování? Vážně?

A ta paralela s Cheirónem Já chápu, proč měla autorka potřebu na ni upozornit, ale fakt bylo nutné omlátit ji čtenáři o hlavu tak polopaticky? Chjo.

Každopádně, i přes ta „ale“ knihu rozhodně doporučují. Ideálně s balíčkem kapesníků u ruky. Nebo dvěma. Tak jo, dávám plný počet, protože, i když bych srazila jednu za tu předvídatelnost, Archer ční vysoko nad ostatními Miinými knihami a jak jinak to odlišit, než těma hvězdama?


Books_by_Dee
08.11.2023 5 z 5

IG: @books_by_dee

Moje seznamování s Miou Sheridan proběhlo se slzami v očích a s proklínáním autorky, proč jsem s knížkou vůbec začínala. Tahle emocemi nabitá maloměstská romance mě naprosto dostala. Jasných 5 . Naprosto knížku miluju. Miluju i Miu (i když mě šokovala a naštvala).

Tahle knížka je prvním dílem sérii Pelion Lake a čtvrtým dílem série Znamení lásky. Dá se určitě číst i jako stand alone

Bree hledá po rodinné tragédii útočiště v malém městečku v Maine. Potkává se s tamním podivínem Archerem Halem, který skrývá temná rodinná tajemství a všichni ve městě radši dělají, že ho nevidí a neznají. Po prvním setkání Bree cítí potřebu být mu nablízku, a tak se postupně seznamují a navazují přátelství.

Knížku jsem zvládla za jeden den přečíst, protože prostě nešlo přestat. Jak Bree, tak i Archera jsem si velice oblíbila. Oba zažily tragédii, se kterou se učili žít a navzájem si pomáhali od bolesti. Ke konci knížky jsem prožila epizodu, u které bylo potřeba víc než jeden kapesníček.

Archerův hlas pro mě bylo jedno z těch čtení, kdy jsem se bála, co přijde a děj nebyl předvídatelný.

Jediný problém jsem měla s Travisem, o kterém je další díl série, a ten mě tak neskutečně vytáčel, že se teď prostě nemůžu hned pustit do jeho dílu, protože potřebuju, aby to moje naštvání na něj trošku vychladlo.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Archerův hlas v seznamech

v Právě čtených10x
v Přečtených1 096x
ve Čtenářské výzvě36x
v Doporučených107x
v Knihotéce362x
v Chystám se číst331x
v Chci si koupit60x
v dalších seznamech10x