Peklo z Araratu přehled

Peklo z Araratu
https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/383067/bmid_peklo-z-araratu-4kj-383067.jpg 3 38 38

Puklina, vzniklá při zemětřesení, odhalí ve svahu turecké hory Ararat jeskyni a v ní cosi podivného – prastarou loď pohřbenou v masách zeminy. Mezi odborníky i laickou veřejností vypukne poprask: vážně se vynořila biblická Noemova archa? Tým badatelů, archeologů a dokumentaristů, vyslaný na místo, objeví v jejích útrobách záhadnou zdobenou truhlu… Silná sněhová bouře uvězní všechny vysoko v horách a dávno pohřbené zlo se dává do díla!... celý text

Literatura světová Horory Thrillery
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Ararat , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Peklo z Araratu. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (20)

Kniholapka
24.03.2023 3 z 5

Kniha byla ze začátku napínavá a bavila. Ve druhé polovině už mi přišlo tak nějak všeho moc...

StrYke
06.02.2023 3 z 5

První polovina kniha byla výborná. Bohužel v té druhé autor přestal budovat napínavou a mysteriózní atmosféru a vystřídal ji čímsi prvoplánovým, co začalo s každou stranou ztrácet na kvalitě a zábavnosti. Škoda.


Amitiel76
18.05.2022 3 z 5

Takový průměrný béčkový horor, co nenadchne ani neurazí.
Dobře podaná anotace nám slibovala noční můru biblických rozměrů... Odkrývání tajemného vraku Noemovi archy, ukryté v turecké hoře Ararat. Skryté zlo, které tu po tisíce let dřímalo, je znovu probuzeno. Tým badatelů, uvězněný v trupu archy ve sněhové bouři. Boj o život.
V první polovině knihy autor dobře buduje napětí. Ledová a mrazivá atmosféra, pomalu se plížící strach, který vám dýchá na záda. Čekáte, že děj bude gradovat. Napětí se zvyšovat, a úzkost nabere na síle.... Jen že ve druhé polovině, se to všechno nějak zvrtne. Děj se změní v klasickou, tuctovou vytloukačku. Únik z hory za záchranou, už navíc působí doslova trapně. Škoda.
Od knihy jsem čekala více mystična. Více z onoho biblického příběhu. Více archeologického bádání a odkrývání příběhu z počátků lidstva. Z toho jsem bohužel nedostala téměř nic.
Za mě průměrná kniha, po které po druhé asi nesáhnete.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Peklo z Araratu v seznamech

v Přečtených50x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených1x
v Knihotéce92x
v Chystám se číst29x
v Chci si koupit5x
v dalších seznamech1x