Zimné kúzlo s vôňou škorice přehled

Zimné kúzlo s vôňou škorice https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/480871/bmid_zimne-kuzlo-s-v-nou-skorice-3Qv-480871.jpg 4 160 160

Začítajte sa do kúzelnej zimnej rozprávky plnej vôní, chutí a tých najlahodnejších vianočných koláčov. V malom švédskom mestečku už na vás čaká príbeh o jednej starobylej pekárni a o láske, ktorá dokáže prekonať aj tie najťažšie životné skúšky. Do Halleholmu, malebného pobrežného mestečka na štokholmskom súostroví, prichádza rozprávková zima s krásnou predvianočnou atmosférou. Lovisa Lindegrenová nikdy nebola šťastnejšia: plánuje vianočné prekvapenie v pekárni s vôňou škorice a život s Axelom je sladký ako jej škoricové slimáky. Lovisu však stále prenasledujú spomienky na liečbu rakoviny a smrť jej sestry Cecilie. Keď Axelova matka Désirée ochorie, vo vzťahu Lovisy a Axela sa začínajú objavovať prvé vážne nedorozumenia. Keďže sú však Vianoce už takmer predo dvermi a strechy Halleholmu sú posypané mäkkým snehom, je potrebné nájsť odpovede na mnohé ťaživé otázky skôr, ako sa ich láska a s ňou aj pravá sviatočná atmosféra zrúti ako domček z karát. Čo skrýva Lovisina najlepšia priateľka Rebecca? A dokáže Lovisa konečne prekonať Ceciliinu smrť a pohnúť sa dopredu spolu s Axelom?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Metafora
Originální název:

Julstök i Halleholm , 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zimné kúzlo s vôňou škorice. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (40)

Lofda
17.03.2024 3 z 5

Přiznávám, že mě tento příběh uvrhl do jakési čtecí krize. Několikrát jsem přemýšlela, že knížku odložím a vrátím se k ní až později. Užila jsem si příběhy snad všech obyvatel městečka, ale Lovisa a Axel? Úplně jsem nechápala, v čem byla chyba, jak dospělí lidé "vytvoří problém", aniž by si pořádně promluvili, tím spíš, když se podle svých slov pořád milují..? Bohužel, tohle mi vadilo, a to dost. Ale jak říkám, všichni ostatní obyvatelé městečka byli báječní. Třetí díl zatím odložím, ale časem se do Halleholmu určitě vrátím ;-)

zuzi9
03.03.2024 3 z 5

(SPOILER) Oproti první knize, kde jsem se ztrácela v postavách a chyběl mi tam jejich přehled, tak tady už jejich přehled byl na začátku knihy. A nechyběla ani mapka města.

Hádku mezi Lovisou a Axelem bych postavila na něčem jiném, než na mamografu, to mi přišlo takové zvláštní, vzhledem k mladému věku Lovisy.

Jinak se mi kniha líbila, hlavně prostředí kavárny a městečka Halleholm.


LuciMarkova
21.01.2024 5 z 5

V půlce knihy jsem zjistila, ze čtu 2. díl. Nicméně nic mi az tak nechybělo. :) Kniha, co pohladila na dusi. U které jsem si odpocinula a usmala se, ze je na světě hezky. A taky jsem koupila kardamom na skoricove šneky! ;-)

všechny komentáře

Související novinky (2)

Knižní novinky (7. týden)

13.02.2022


Knižní novinky (49. týden)

05.12.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zimné kúzlo s vôňou škorice v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených241x
ve Čtenářské výzvě42x
v Doporučených6x
v Knihotéce221x
v Chystám se číst155x
v Chci si koupit31x
v dalších seznamech7x