Patsy tropí hlouposti přehled

Patsy tropí hlouposti https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/142597/bmid_patsy-tropi-hlouposti-X5j-142597.jpg 5 206 206

První kniha autorky vydaná v knihovničce AHOJ, později vycházelo pod názvem Eva tropí hlouposti.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Patsy tropí hlouposti. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (47)

bookcase
21.04.2024 4 z 5

Taky jsem fanynkou starých černobílých filmů, takže jsem si tento vtipný a laskavě ztřeštěný příběh moc ráda poslechla jako audio s hlasem Jana Zadražila, který tomu dodal humorný tón. Bavilo, tohle je nestárnoucí.

Markett
11.02.2024 5 z 5

Eva tropí hlouposti, jeden z mých nejoblíbenějších českých černobílých filmů, na které se moc ráda dívám. Všechny ty filmy mají svojí krásu, svůj humor, člověk při sledování snadno zapomene na dnešní dobu a všechno, co se děje.
A Eva tropí hlouposti znám úplně nazpaměť. Naprosto dokonalý humor, vtipná zápletka, úžasní herci, prostě celek je naprosto dokonalý. A když se ke mně dostala knížka, byla jsem na ní velmi zvědavá.
Je pravda, že některé pasáže jsou i ve filmu, a při čtení se mi snadno odehrávaly v hlavě filmové scény. Opravdu je knížka příjemnou oddechovkou pro někoho, kdo má rád humor této doby, protože kniha je tohoto humoru plná. :)


michaela.97
27.01.2024 4 z 5

*audioknížka* Film jsem kdysi dávno viděla, bavil mě. Knížka nezklamala. Nejvíc mě na knížkách Fan Vavřincové baví její humor. I když jsou některé postavy trochu natvrdlé nebo hloupoučké, tak to obecně nikdy není hloupé a trapné.

V téhle knížce jsem si zamilovala tu dobu, ve které se děj odehrává. Oblíbila jsem si postavy, které při čtení ožívají. I samotná zápletka byla skvělá. Zasmála jsem se a bylo to takové milé pohlazení na duši.

Velké doporučení!

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Patsy tropí hlouposti v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených279x
ve Čtenářské výzvě47x
v Doporučených19x
v Knihotéce104x
v Chystám se číst33x
v Chci si koupit15x
v dalších seznamech3x