Päť jazykov lásky pre deti přehled

Päť jazykov lásky pre deti https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/393694/bmid_pat-jazykov-lasky-pre-deti-GRD-393694.jpg 4 47 47

Päť jazykov lásky pre deti - vysvetľuje všetkých päť druhov základných jazykov a pomôže vám určiť primárny jazyk lásky, ktorým vaše dieťa prejavuje a prijíma lásku.

Literatura naučná Psychologie a pedagogika Rodina
Vydáno: , Porta libri
Originální název:

Five love languages of children , 1997


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Päť jazykov lásky pre deti. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (10)

Hanapo
24.04.2024 5 z 5

Koupila jsem si ji během těhotenství na doporučení sestřičky u lékaře. Perfektní kniha! Jelikož už několik let pracuji s dětmi, tak lituji toho, že jsem tuto knihu neobjevila už dříve. Určitě nečtu naposledy :)

Alaglesia
02.01.2024 2 z 5

Kdysi jsem četla knihu Pět jazyků lásky a moc se mi líbila a v praxi jsem si ověřila, že teorie opravdu funguje. V této knize jsem čekala jiný pohled, ale šlo o opakování už známých informací, aplikovaných na děti. Více jak polovina knihy je zaměřena na další témata, která souvisejí s dětmi. Jsou to ale tak všeobecně známé informace, že mi to opět nic nového nepřineslo. Z knihy jsem zklamaná. Hvězda je za design knihy, který považuji za zdařilý a hvězda za praktické tipy, jak jednotlivé jazyky lásky aplikovat u dětí.


Luciluc
10.11.2023 4 z 5

Knihu jsem dostala od mamky jako dárek k svátku. Od Garyho Chapmana jsem četla Pět jazyků lásky a ani jsem netušila, že spolu s Rossem Campbellem vydali knihu zaměřenou přímo na děti. Hodně informací se opakuje, resp. je znám z předešlé knihy, ale opakování - matka moudrosti. V knize jsem si hodně věcí i zvýraznila. Jediné co mi vadilo bylo nadužívání spojení „citová nádrž“. Myslím, že koncept naplňování citové nádrže je čtenáři brzy jasný, a autoři by s ním nemuseli tak často operovat. Já osobně knihu četla hodně dlouho, ale ne z důvodu, že by nebyla čtivá, vždy jsem ji na nějaký čas odložila a vracela se k ní až po delší době. Jedná se ale o poměrně útlou knihu, která se dobře čte a přináší zajímavé informace k zamyšlení. Doporučuji k přečtení, i když ne se vším jsem v knize souhlasila.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Päť jazykov lásky pre deti v seznamech

v Právě čtených14x
v Přečtených79x
ve Čtenářské výzvě15x
v Doporučených6x
v Knihotéce58x
v Chystám se číst77x
v Chci si koupit25x
v dalších seznamech2x