Panoptikum symbolů, značek a znamení přehled

Panoptikum symbolů, značek a znamení https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/36008/mid_panoptikum-symbolu-znacek-a-znameni-6fm-36008.jpg 4 7 7

Abecedně řazená hesla v této knize tvoří pestrý seznam symbolů na různých znacích, značkách a znameních. Zrcadlí v sobě celý svět. Jejich význam je však mnohdy skrytý a často jen pomocí fantazie nalezneme stopy vedoucí k jejich vysvětlení.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Panoptikum symbolů, značek a znamení. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

Denny456
29.05.2022 4 z 5

Tohle jsem prokousával dlouho, ale stálo to za to. Četl jsem to pomalu a v klidu. Spousta zajímavostí - to se nedá přenést.

PavlínaAlžběta
21.12.2017 5 z 5

Konečně se mě podařilo sehnat knihu, kterou jsem si už dvakrát půjčila v knihovně. Kniha pro milovníky historie, ale hlavně symbolů je povinnou četbou. Zajímavě pojatá kniha, která heslovitě od počátku do konce abecedy vysvětluje s obrázky významy různých hesel, symbolů, písmen, cizích i latinských názvů, jmen nejen svatých, astronomických znamení, znaky erbů, cechovních znaků, význam pojmu ďábla, anděla i člověka, a mnohé další, které by se ani do recenze nevešlo. Inteligentně, poučně vypsané a popsané. Kniha je poučná typem encyklopedie, která nenudí a člověk se dozví mnoho. Doporučuji.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Panoptikum symbolů, značek a znamení v seznamech

v Přečtených7x
v Doporučených1x
v Knihotéce11x
v Chystám se číst6x
v Chci si koupit8x